Vastattu

Vaadimme julkista IP-osoitetta myös 4G-liittymiinNäytä ensimmäinen kirjoitus

262 kommenttia

Wyfell kirjoitti:
Elisaviihde (EVIL) ei toimi Saunalahden liittymällä, mutta DNA:n liittymällä toimii.
Kyllä se ainakin jokin aika sitten toimi myös Saunalahden liittymällä paremmin kuin aikaisemmin. Ongelmia voi tietysti esiintyä, kun sitä ei ole ainakaan vielä virallisesti  tuettu mobiiliyhteydelle.
Käyttäjätaso 2
Olisi hyvä tämä avoin ip-osoite 4Gssä, koska nyky pelikonsolit sen vaatii.. Ja pelaajia on melko paljon tänä päivänä. Tiedän monta jotka ovat vaihtaneet operaattoria juurikin sen vuoksi kun saunalahti 4Gssä ei ole avointa IP-Osoitetta..

Eikös asiakas määrä ole se pointti koko toiminnalle?
Jep. Lähes joka peli valittaa tuota "strict NAT"ia. Ei joko yhdistä tai sitten pudottelee pelistä / voice chatista pois tuon NATin takia.
Käyttäjätaso 2
Näin on, että mikä vaikeus oisi olla avoin?
Joo eipä pelaa konsolien verkkopelit... Xbonella ei NHL:ssä löydä pelikavereita ja GTA V onlineen ei saa yhteyttä...

On melko *****estä, tarjoaisivat edes sopimuksen purkua, kun ei yhteydet edes peli käytössä toimi.
Sopimuksen voi purkaa, siihen on monia päteviä syitä. Yksi on työttömyys, maksukyvyn heikentyminen. Palvelu ei vastaa sitä mitä on luvattu... mut onko todellakin vielä näin että elisa/saunalahti tulee kivikaudella ja ei tarjoa opengatea? Suorastaan silkkaa *****aa ja asia olisi korjattava pikimmiten! Ilmaiseksi kuten paremmalta vaikuttava dna. Väliklä vähän tuntuu että sonerallakin on parempi porukka kehittämässä palveluitaan. Ja vielä saunalahti/elisa kehtaa kehua et on parhaat yhteydet. Eipä taida olla!!!
Mihin sinä oikein tarvitset sitä ip-osoitetta?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Sanamies kirjoitti:
Mihin sinä oikein tarvitset sitä ip-osoitetta?

Jospa lukisit alusta asti koko viestiketjun, niin selviäis sullekki, vaikkapa verkkopelaamiseen, oman "valvonta" kameran katsomiseen muualtakin kuin kotoa ja moneen muuhuh asiaan.
Käyttäjätaso 2
Juuri törmäsin Xbox Onella ongelmaa tämän ip:n kanssa, voi v**** Voisiko joku taho tehdä auttaa ynm. Nyt kuitenkin juurikin toisilla operaattoreilla on jo!

On vuosi 2014----
Maksaisin mielelläni vaikka vähän extraa jos 4G yhteyteen voisi saada julkisen IP:n. Kilpailijoiden 4G yhteydet eivät kuuluneet kunnolla joten Saunalahti jäi ainoaksi järkeväksi vaihtoehdoksi.

Monet verkkopelit jotka käyttävät P2P tekniikkaa (monet konsolipelit) eivät toimi ollenkaan 😕
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Niin maksaisi moni muukin. Mutta kun ei onnistu näemmä. Ennemmin vuori siirtyy kuin se profeetta. :smileyangry:
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
kimppikoo kirjoitti:
Niin maksaisi moni muukin. Mutta kun ei onnistu näemmä. Ennemmin vuori siirtyy kuin se profeetta. :smileyangry:

Taitaapi olla niin , että ne IP-osoitteet on kovasti kortilla. Tilanne paranee vasta kun IPv6 otetaan laajemmin käyttöön.
Noh, nyt maksan mutta en Elisalle. Ainut järkevä tapa näemmä päästä pelaamaan verkkopelejä konsolilla Saunalahden 4G yhteydellä on tehdä se VPN-yhteyden läpi. Kymppi kuussa ei ole hirveä summa tuosta ja toimii suomalaisen palvelimen läpi ilman pahaa verkkoviiveen nousua. Salautuupahan koko muukin verkkoliikenne siinä samassa.
Mitäs VPN'ää käytät viime vpn jätti pahaa makua heh.
ExpressVPN tuntuu ainakin toimivan hyvin.
löysin paremman ja ilmaisen VPN palvelun FrootVPN nopea ilmainen ja ipv6 toimii myös 😃
onneton homma tää 4 g netti kun ei pysty mitään verkkopelaamista harrastamaan. Kiitokset henkilöille jotka puhuivat vpn palveluista!Nyt toimii steamin kautta pelattavat pc pelit. Soitin sonerallekkin että haluasin sen 4g liittymän ja opengate palvelun mutta se ei tienny siitä hevonvittujakaan.Soneralla oikein mainostetaan että soveltuu pelaamiseen mutta kun ei sovellu.Sanoin että ottakaa ***** se teksti sieltä muuten on jonnet ps4 ja muitten konsoleitten kaa ongelmissa.
Käyttäjätaso 4
jessekoo:

Käy Soneran myymälässä, antavat ilmaisen SIM-kortin koekäytöön. Ota testiin 150M kortti. Ja päätä sitten. Se opengate onnistuu sitten sen jälkeen puhelulla tai sähköpostilla asiakaspalveluun (omat sivut).
Jos netti toimii, toimii myös opengate
Kiitokset tiedosta.Onko siitä opengatepalvelun hinnasta tietoa?
Viesti on poistettu, koska muiden operaattoreiden tuotteiden mainostaminen ja hintatietojen julkaisu on Palstalla kiellettyä. Yksityisviestein voitte keskustella näistä toki vapaasti!    

 O.K.
Täälläkin odotellaan että tulisi soneran verkko kuuluviin. Sitten vaihtuisi operaattori.

Haluan päästä nettikameroihini kiinni myös muualta..
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Niin sehän on toimiva tapa se keskustella yksityisviestein kaikkien kanssa aiheesta, josta Saunalahti haluaa vaieta. Ettei vain kukaan tietäisi, no voin kertoa, että kaikki tietää. Ja jos ei, Googlella löytyy kyllä tietoa mistä saa julkista IP-osoitetta 4G-liittymiin. Lyhyesti voin kertoa, että ainakaan Saunalahdelta ei saa, mutta ehkäpä vuoteen x mennessä saa - kertoi juuri aikakoneeni.

Sinä kysyit:Milloin Saunalahti tuo 4G-liittymiin julkisen vaihtuvan IP:n?

Aikakone vastasi:2275 toivon mukaan, silloin minä ainakin menen eläkkeelle.
Just päivitin Elisa 4G:hen mökillä ja ihmettelin, että miksi kamerat ja kaikki katos. No selkishän tämä. Nyt sitten tiukka päätös - virittelenkö VPN:ää vai haenko Soneran SIMmin, heh.
Käyttäjätaso 5
  •  Ihan totta, oikeassa olet! Pahoitteluni, on jäänyt allekirjoitus kokonaan tuosta muokkauksestani pois 😕
  • Eli tähänkään asiaan elisa / saunalahti elilahti vai mikä onkaan ei ole ottanut minkäänlaista kantaa? 

    Osallistu keskusteluun