Vastattu

veloitus käynnistettäessä tabletti

  • 29 marraskuu 2012
  • 3 kommenttia
  • 2225 katselukerrat

Hei onko kellään ideaa mitä samsung tab 2 10.1 3g tabletti tekee kun käynnistän sen simmin asentamisen jälkeen uudelleen? lähettääkö laite operaaattorille tietoja? en muuten tietäisi edes asiasta mutta prepaid saldo vähissä ja se ilmoittaa asiasta aina. 7senttiä aina se kulu. Hieman tuntuu hassulta että ilman lupaani lähtee tietoja ja maksan siitä vielä.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi hpguru 29 marraskuu 2012, 18:49

Moikka Jonboy!Minulla oli sama ongelma Samsungin älypuhelimen kanssa eli se lähetti maksullisia viestejä aina käynnistyessään. Viesti lähti olemattomaan numeroon, josta perittiin normaali tekstiviestimaksu.Sain nuo loppumaan asentamalla Android uusiksi eli tee sinäkin asetuksien palautus eli tyhjäät suosiolla koko laite käyttämällä tehdasasetusten palautusta niin pitäisi tepsiä!
Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Moikka Jonboy!

Minulla oli sama ongelma Samsungin älypuhelimen kanssa eli se lähetti maksullisia viestejä aina käynnistyessään. Viesti lähti olemattomaan numeroon, josta perittiin normaali tekstiviestimaksu.

Sain nuo loppumaan asentamalla Android uusiksi eli tee sinäkin asetuksien palautus eli tyhjäät suosiolla koko laite käyttämällä tehdasasetusten palautusta niin pitäisi tepsiä!
Kiitos vinkistä. Viestittely lakkas. Mikälie ohjelma senki aiheutti..
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei,

Onpa mukavaa, kun ongelma on hävinnyt tuon myötä.

Mukavaa joulun odotusta!

Osallistu keskusteluun