Kysymys

VPN yhteys mobiiliverkossa

  • 15 tammikuu 2009
  • 6 kommenttia
  • 3997 katselukerrat

Tukeeko Sauniksen mobiiliverkko VPN yhteyksiä?
Tarkoitus olisi tilata Mobiililaajaista Huawei E169 tikulla ja pitäs päästä myös firman verkkoon VPN:llä.

PK

6 kommenttia

Käyttäjätaso 2
http://palsta.saunalahti.fi/index.php/topic,8514.msg76167.html#msg76167 ' TARGET='_blank mukaan VPN-tunnelin kautta yhteys tuntui toimivan kohtalaisesti.
Käyttäjätaso 3
Toimii.

Työpaikan verkkoon yhdistä fortevpn ohjelmalla ja asiakkaan verkkoon ciscon clientillä, toimivat oikein hyvin.
Kiitokset nopeista vastauksista! Nyt tilausta vetämään...

PK
Lainataan vanhaa viestiä.

Missähän mahtaa olla vikaa jos vpn yhteys toimii Wlanin(myös avoimet verkot) ja laajakaistan kautta normaalisti, mutta mobiililaajakaistan kautta ei. Eli vpn yhteys kyllä aukeaa normaalisti mutta yhteyttä käyttävät ohjelmat eivät toimi.

Oman talon atk-tuki ei ole hirveän kiinnostunut asiasta, koska olen ainoa joka käyttää vpn yhteyttä. Ja se on tarkoitettu messu ym. käyttöön jossa se toimiikin normaalisti. Tähän asti olen "plussana" voinut kotoakin käyttää työmaan palvelinta käyttäviä ohjelmia, mutta nyt tuli laitettua laajakaista pois ja työohjelmien käyttö loppui siihen.

En ole perehtynyt tuohon vpn:nään oikeastaan ollenkaan. Mutta olisikohan tuota mahdollista saada toimimaan mobiililaajakaistan kautta? Atk-tuki varmisti palvelun tuottajalta että sen kyllä pitäisi toimia senkin kautta. Auttaisiko mobiililaajakaistan jakaminen Wlanin avulla? (vnap) Vai missähän voisi olla vikaa?
Oletko Jarnor saanut ratkaistua tämän VPN ongelman?

Itsellä sama ongelma Saunalahden liittymän kanssa. Elisan ja Soneran dataliittymillä ei ole ongelmia, ei myöskään WLAN yhteyksillä.

VPN ohjelmistona Ciscon VPN Client.
Minulla on sama ongelma, WLAN yhteyksillä ja soneran dataliittymällä VPN toimii täydellisesti mutta saunalahden liittymällä ei ...

Osallistu keskusteluun