Kysymys

Xbox One Nhl 15 ja B595s-22

  • 15 tammikuu 2015
  • 6 kommenttia
  • 946 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
Otsikon mukainen kokoonpano, ja ongelmana on Nhl pelissä nettipelin tökkiminen. Olen kyllä tätä palstaa selannut ja tiedän, että on nat3 ja Saunalahden 4G ei ole paras mahdollinen pelihommiin.

Xbox on piuhalla kiinni, ja mitään asetusten muutoksia en ole kumpaankaan tehnyt. Nopeudet ja pingit on muuten ihan ok.

Onko tohon mitään tehtävävissä?

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
On, muodostat VPN-tunnelin johonkin julkiseen VPN-palveluun (esim. Ruotsista löytyy tällaisia) josta saat julkisen ip-osoitteen. Tai sitten vaihdat operaattoria sellaiseen, joka tarjoaa julkisen IP-osoitteen.
Käyttäjätaso 2
No tuota VPN hommaa kannattanee ainakin kokeilla. Operaattoria en mielellään vaihtaisi...
Käyttäjätaso 1
Eikö VPN lisää viivettä peleihin?
Käyttäjätaso 2
Niin minäkin googlettelin. Onko Upnp parempi olla pois vai onko sillä tämän kanssa mitään tekemistä?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Täältä palstalta löydät VPN:stä juttua, muistaakseni se ruotsalaisten palvelu ei juuri pingiä lisännyt tai ainakaan merkittävää muutosta ei tapahdu. UPNP ei auta mitään, koska reitittimen WAN-puolella ei ole julkista ip-osoitetta. Normaalistihan menee siis niin, että WAN-puolella on julkinen osoite ja sitten sekä reitittimessä että laitteissa on tuo UPNP päällä. Tällöin pelikonsoli (tms.) neuvottelee automaattisesti porttiavaukset sen mukaan, mitä portteja reititin ja operaattori ovat tarjonneet.
Käyttäjätaso 2
En taida ruveta värkkään noiden Vpn hommien kans. Toisen operaattorin kortti tuossa jo oli ennen Saunista, mutta siinä oli heikommat nopeudet.

Mutta ennemmin minä otan sen hiukka hitaamman nopeuden ja sujuvan pelaamisen, kuin nopean netin ja tökkivän pelaamisen. Herätkää Saunalahden porukka tälle asialle...

Osallistu keskusteluun