Kysymys

Yhdistäminen mobiililaajakaistaan

  • 18 syyskuu 2015
  • 6 kommenttia
  • 1026 katselukerrat

Kertokaa nyt hyvät ihmiset kaikki kikkakolmoset miten tuon elisan mobiililaajakaistan saa asennettua laitteelle. Näen sen puhelimestani, mutta tietokoneen valikkoon se ei kertakaikkiaan tule. Yritettiin kahdellakin eri koneella, laitoin sen kiinni koneeseen ja rukattiin edestakas niitä kiinni ja auki. Se on siis jo yhdessä koneessa aktiivinen, mutta näihin kahteen se ei vaan ilmaannu vaikka päällä seisois. Eli mitä voidaan vielä tehdä? Kaikki vinkit tervetulleita.. Kiitos

6 kommenttia

Kannatta laittaa lista mitä laitteita on käytössä. Mokkula? Reititin? Tietokoneet? merkit ja mallit?

Ehkä silloin joku antaa neuvoja.
Anteeksi, en ymmärtänyt ollenkaan että ne merkit pitää olla, olen ihan kädetön koneiden kanssa näinä aikoina. Ennen vanhaan jotain osasinkin, mutta tipuin kärryiltä kauan sitten. Koneet on tänä vuonna ostettuja,  Lenovon mutta merkkejä en nyt muista, enkä edes tiedä mistä sellasen tiedon löytää. Enkä ole siellä jossa tämä ongelma on. . Saunalahden reititin se on jossa on myös elisa viihde ja se on langaton. Kaipa mä käyn siellä sitten tänään illalla kattomassa josko löydän niitä tietoja. Kiitos vastauksesta
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +3
Tietokone ei siis ollenkaan löydä tuota reitittimen luomaa langatonta verkkoa?
Käyttäjätaso 3
Onko tietokoneet edes kannettavia? Jos ovat niin wlan voi olla pois päältäkin. Usein kannettavissa on nappi millä wlan voidaan poistaa käytöstä ja merkkivalo ilmaisemassa sen tilaa. Mallin yleensä voi lukea kannettavan pohjasta.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
CognaC kirjoitti:
Onko tietokoneet edes kannettavia? Jos ovat niin wlan voi olla pois päältäkin. Usein kannettavissa on nappi millä wlan voidaan poistaa käytöstä ja merkkivalo ilmaisemassa sen tilaa. Mallin yleensä voi lukea kannettavan pohjasta.
Tähän lisäyksenä, että näkyykö siellä niiden kahden koneen verkkoluettelossa muita yhteyksiä? Jos siellä näkyy esim. naapureiden yhteyksiä, niin sillä voit varmistaa tuon CognaC:n ehdottaman WLAN-toiminnon olevan päällä koneissasi.

Mikäli kantomatkalla ei ole naapureita, niin jaa puhelimestasi nettiyhteys, ja kokeile näkyykö se Lenovolla.
Nyt sain lisää tietoa. Koneet eivät siis ole minun vaan muualla. Tilanne on tämä. Kaikki koneet ovat kannettavia joissa on wlan päällä, koska muita yhteyksiä näkyy siinä listassa kyllä. Kun yhdistän sen koneeseen piuhalla niin silloin toki se sen löytää mutta langattomana se ei löydä. Omituista tässä on se, että se näkyy puhelimessani kyllä. Olen kokeillut nyt Lenovon kahdella eri koneella sekä yhdellä Compaqin koneella. Se ei kertakaikkiaan vaan tule siihen listaan vaikka olen kokeillut mitä tahansa.

Se modeemi on siis Huawei jossa on jo yksi (ikivanha) läppäri langattomasti yhteydessä. En vaan ymmärrä miksi en näillä uudemmilla koneilla sitä löydä, mutta puhelimella se löytyy välittömästi. Taidan löytää ennemmin maan ulkopuolista elämää kuin tuon pahuksen langattoman yhteyden... nimim. epätoivoinen jo.

Osallistu keskusteluun