Kysymys

Yhdistäminen onnistuu vasta muutaman kerran jälkeen.

  • 10 elokuu 2011
  • 5 kommenttia
  • 1636 katselukerrat

Outo vika ilmeni mobiililaajakaistassani, asetuksiin en ole koskenut vaan ne on samat. Yht,äkkiä alkoi netti oudosti hidastelemaan, ja sitten katkesi. Kun yritin uudestaan yhdistää, tikku menee nettiin ja palkit on hyvin, HSPA tai HSPDA yhteys muotona. Nettiin ei kuitenkaan pääse, olen kokeillut talon kaikilla koneilla ja kaikki tekee samaa, kun jaksaa Disconnectata ja Connectata puolisen tuntia niin jossain vaiheessa data alkaa liikkua. Netti toimii siis hyvin toisinaan ja toisinaan se menee normaalista HSPA tai HSDPA tilassa yhteyteen, mutta data ei liiku.

5 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Hei,

Saunalahden sivuilla on teknisissä tiedoitteissa seuraava tiedote:

"Mobiililaajakaistan ja älypuhelinten internet-yhteyksissä häiriöitä ruuhka-aikoina

24.8.2011 14:11:04
Saunalahden mobiililaajakaistan ja älypuhelinten internet-yhteyksissä esiintyy ruuhka-aikoina häiriöitä. Tämän vuoksi muun muassa älypuhelinten sovellukset eivät välttämättä toimi normaalisti (esimerkiksi sähköpostit eivät synkronoidu).

Vikatilanteen vuoksi yhteys ei aina muodostu ensimmäisellä kerralla. Yhteydenmuodostus voi onnistua uudelleen yritettäessä.

Häiriön korjaustyöt ovat käynnissä. Elisa pahoittelee häiriön aiheuttamaa haittaa. "
Itsekkin huomasin saman ongelman pari viikkoo sit mut tänään klo 16.00 kokeilin päästä nettiin ja ei onnistunut mut tos klo 21.00 pääsen mut vain 2G toimii et johtuuko se tastä korjauksesta vai jostain muusta?

By the way: asun Vantaalla joten vaikuttaako ongelma täällä enemmän.?
Okei, sain 3G toimimaan mutta yskien(katkeilee ja lataa kaikki video sivut todella hitaasti). Palkeja on vain neljä kun normaalisti olisi täydet.

Ja jonkin ihmeen takia mokkula pitää kiinnittää koneeseen suoran jos käytän johtoa nii ei tule yhteyttä ja johto on ehjä kun MP3 toimii sen kautta ongelmitta.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3


Ja jonkin ihmeen takia mokkula pitää kiinnittää koneeseen suoran jos käytän johtoa nii ei tule yhteyttä ja johto on ehjä kun MP3 toimii sen kautta ongelmitta.


Miten pitkä johto on kyseessä? Virta loppuu kesken, koska johto aiheuttaa vastusta. Kannattaa käyttää lyhempää tai laadukkaampaa johtoa. Parhaan tuloksen saa käyttämällä aktiivista usb -hubia eli semmoista, jossa on virransyöttö. Lisävirta vahvistaa signaalia ja siitä voi olla apua tuohon katkeiluun. Oman kokemuksen mukaan, tietokone kyllä tunnistaa sen tikun liian pitkän johdon päässä, mutta yhteyden muodostukseen/ylläpitämiseen virta ei riitä.

Toisin sanoen, Nettitikku ottaa tarvitsemansa virran liitännästä. Soitin ei, koska sillä on oma virtalähde.
kaikki näyttäisi toimivan normaalisti taas.

Osallistu keskusteluun