Kysymys

Yhteys pätkiiNäytä ensimmäinen kirjoitus

53 kommenttia

Tuo menee kyllä melko lailla yli hilseen. Ei kyllä äkkiä keksi muuta syyllistä kuin joku fyysinen vika modeemissa. Vaikka Win-tekeleet on aika vekkuleita noiden usb-laitteiden kanssa, niin miten helvanassa vast.ottopuolen muutos voi vaikuttaa laitteen tunnistukseen.  Mites Direct IP -tilassa; tunnistuuko se verkkolaitteeksi?


Direct IP tilassa kun yrittää yhdistää niin se sanoo että ei ole kuuluvuus alueella ja että pitää siirtyä kuuluvuus alueelle jne ja jos ei auta niin ottaa yhteyttä operaattoriin jne.
Kun watcher etsi laitteita niin modeemi näky windowsin laitehallinassa verkkosovittimet kohassa ihan oikeen ja sitten ku watcheriin tuli teksti että ei tunnistettavia laitteita laitehallinnasta hävisi koko verkkosovittimet kohta eli USB rupeaa jostain syystä pätkimään yhteyttä modeemin kun noi tikkuantennit on käytössä. Muistaakseni tämä modeemi teki uutenakin aivan samaa ilman suunta-antennia eli en ole koskaan saanut toimimaan tätä missään verkossa noilla sen omilla tikkuantenneilla... Takuukin tällä modeemilla varmaan olis mutta kun postittaa takuuseen sen ja ne sitä kokeilee niin se luultavasti toimii aivan oikeen ja sitte saa ite maksaa taas kaikki postimaksut ja aivan turhaan, hankala homma on ja tänne ei muutakaan netti yhteyttä saa niin alkaa pikkusen kyrsimään tämä kun mikään ei toimi ja rahaakin on menny jo kokeiluihin 4 numeroinen summa.  :(
Mutta ei kait se auta ku uutta modeemia tilaukseen vaan ja toivoa parasta. 😃
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki

Takuukin tällä modeemilla varmaan olis mutta kun postittaa takuuseen sen ja ne sitä kokeilee niin se luultavasti toimii aivan oikeen ja sitte saa ite maksaa taas kaikki postimaksut ja aivan turhaan, hankala homma on ja tänne ei muutakaan netti yhteyttä saa niin alkaa pikkusen kyrsimään tämä kun mikään ei toimi ja rahaakin on menny jo kokeiluihin 4 numeroinen summa.  :(
Mutta ei kait se auta ku uutta modeemia tilaukseen vaan ja toivoa parasta. :D


Pistä Siptunen palautelomakkeella tietoa Anttu-t:lle. Jos tuollainen omituisuus on esiintynyt joskus, niin pitäis Siptunella olla tietoa mikä siinä mättää. Ohjeissahan varoitetaan käyttämästä ilman keskiantennia tai vast.otinpuoli saattaa vahingoittua. Kun jo uutena outoili, on jossakin testikäyttövaiheessa tainnu käydä lapsus. Noilla pikkuantenneilla olen itse 215:lla saanut ihan hyviä yhteyksiä aikaiseksi ~100 dBm:n signaalilla.
Edimax 3g-6200n + e1820 yhtdistemällä yhteys pysynyt nyt aktiivisena 9 päivää putkeen ja vielä kuso kulkee ilman ivo buuttia.
Paras yhtäkestoinen päällä olo 5 päivää putkeen, muuten lokien mukaan tehnyt redialia n 1-2 krt päivä.

Osallistu keskusteluun