Vastattu

ZTE 5G MC801a, dynaamisen DNS:n asetus...mistä löytyy?

  • 2 May 2021
  • 3 kommenttia
  • 216 katselukerrat

Elikäs, tuossa otettiin käyttöön 5G liittymä viime viikolla ja mukana tuli sitten kyseinen ZTE:n härpäke, 5G purkki MC801A. Netti toimii ihan hyvin, ei siinä mitään, mutta purkin käyttöliittymä on lievästi sanoen surkea, todella karsittu, eikä minkäänlaisia ohjeita löydy.

Meillä on vaihtuva Julkinen IP käytössä ja sen takia olisi tarkoitus hakea jokin dynaaminen DNS palvelu pitämään ulkoinen yhteys pultattuna, mutta:

Koko värkistä ei löydy pienintäkään mainintaa, sivua tai valikkoa DDNS:n säätämiseen. Yleisesti ottaen tämä on aiemmissa purkeissa helposti löytynyt lisäasetuksista, mistä porttiohjaukset, palomuurisäädöt yms. ovat, mutta tiheällä kammallakaan useaan kertaan haettuna kyseistä ominaisuutta ei purkissa vaikuta olevan...vain onko - eli missä? Jos joku tietäisi, miten tässä pitää säätää? :dizzy_face:

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi sakarialanne 4 May 2021, 19:16

Kyseinen MC801A laite löytyy itseltäni.

 

Siinä ei ole DynDNS -clientia lainkaan, mutta ominaisuus on lisätty toivelistalle valmistajan suuntaan, kun uusia softaversioita julkaisevat.

 

Eli odotellaan.

Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Itselle kyseinen purkki on melko vieras ja en noiden asetusten kanssa ole pelannut niin löytyykö OmaYhteisöstä jäseniä kenellä olisi kyseisen reitittimen asetukset hallussa ja osaisi aloittajaa auttaa? :)

Kyseinen MC801A laite löytyy itseltäni.

 

Siinä ei ole DynDNS -clientia lainkaan, mutta ominaisuus on lisätty toivelistalle valmistajan suuntaan, kun uusia softaversioita julkaisevat.

 

Eli odotellaan.

Kiitoksia vastauksesta, tänään perheessä tehtiin päätös että kun kerran kyseinen ZTE-purkki on mitä on, ja päivityksistä firmawareen ei ole senkään verran takeita, eli tuleeko milloin ja sisältääkö mitä, että tämä purkki lähtee huomenna palautukseen ja tehdään uusi soppari Huawein 5G purkista, josta varmasti löytyy DDNS ja toivottavasti myös QoS. Kun ei ole nykyisellään intoa leikkiä jollain ylikarsitulla puolivillaisella härvelillä. :nerd:

Osallistu keskusteluun