Vastattu

ZTE MF286 firmware

  • 12 August 2017
  • 5 kommenttia
  • 4424 katselukerrat

Tervehdys
Onkohan tietoa mistä saisi kyseisen laitteen elisa version firmwaren?
Ostin viime talvena modeemin kun otin Dna:n liittymän ja siinä on myös heidän ohjelmisto. Asiahan ei muuten haittaisi mitenkään mutta modeemi on alkanut viimeaikoina( viimeiset 1,5 viikkoa) tekemään sellaista, että tietyn ajan jälkeen selaimen käyttö alkaa takeltelemaan ja kaikkeen tekemiseen tulee viivettä.. Modeemin buuttaus auttaa asiaan taas hetkeksi.
speedtest näyttää vian ollessa päällä keskimääräisesti 39/01megaa eli lähtevän määrä kyllä takeltelee jonkin verran.
Ohjelmistossa näkyisi olevan jotain näkyviä viittauksia dna:han niin josko näkymättömissä olisi enemmänkin..Saisi ainakin poissuljettua tuon mahdollisuuden kun asentaisi elisan version modeemiin
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Purnipsi 12 August 2017, 14:12

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15
En ole Elisalta, mutta tuskin sieltä ohjelmistoa saa. Oletko kokeillut resetoida laitteen?

Onko hidastumista niin Wifin kuin piuhan kanssa havaittavissa?

Taitaa olla huollatuksen paikka, jospa nyt ensin kokeilet toisella 4G laitteella, onko ongelma verkossa vai ainoastaan tuossa routerissa.
Itselläni on tuo sama reititin dna:lta ostettuna kanssa. Päivityksiä tuntuu dna:lta tulevan boksiin tiuhaan ja Elisa ei saa aikaiseksi ensimmäistäkää vaikka tuote on heillä myynnissä. Laitteessa kummittelee toimialue dna.mokkula jota en ainakaan itse ole saanut poistettua.

En tiedä onko toimialueella nopeuden kanssa merkitystä ?

Kuuluvuus ongelmat olen itse ratkaissut ulkoantenilla joka on reilusti irti seinästä.
Otin myös wlanin pois päältä ja asensin kunnollisen wlan reittittimen rinnalle. Olisikohan ollut että useammat radiolähettimet samassa boksissa häiritsivät toisiaan tai söivät ainakin virtaa toisiltaan. Mutta yhden lisätolpan tälläkin konstilla sain Nyt kuuluvuus lähentelee 100% Silti nopeuksissa on parantamisen varaa. 300 liittymällä tulee 50-60 nopeutta.

Milläköhän tekniikalla tuon 300 optiminopeuden voisi saada ?

Minulla on ko. purkissa ZTE_DNA_MF286_B16 ohjelmistoversio ja uudempaa versiota kaipailen. Reititin on ostettu aikanaan Dna liittymän kanssa, mutta nyt sisällä on Elisa liittymä. Saanko päivitettyä Elisan ohjelmistoversiota jotenkin?

Käyttäjätaso 7

Minulla on ko. purkissa ZTE_DNA_MF286_B16 ohjelmistoversio ja uudempaa versiota kaipailen. Reititin on ostettu aikanaan Dna liittymän kanssa, mutta nyt sisällä on Elisa liittymä. Saanko päivitettyä Elisan ohjelmistoversiota jotenkin?


Jos laitteessa on DNA:n softa , niin siihen ei voi päivittää Elisan softaa. Operaattorit ovat lukinneet softansa , ettei niihin kelpaa kuin saman firman softa. SIM-kortilla ei ole väliä , vaan purkki hakee päivitykset ko. operaattorilta.

Sinulla näytttäisi olevan uusin DNA:n softa.

https://www.dna.fi/dna-kotimokkula-4g-wlan-mf286#paivitykset

Ok, kiitos tiedosta.