Vastattu

ZTE MF668 ja Windows 10

  • 24 helmikuu 2017
  • 4 kommenttia
  • 945 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
  • OmaYhteisön luottojäsen
  • 8460 kommenttia
Onkos tuo MF668 yhteensopiva Windows kympin kanssa? Ja jos on, toimiiko kympissä tuo esiasennettu Join Air -yhteysohjelma?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi hpguru 25 helmikuu 2017, 22:37

Hei Hyvis!Valmistajan käyttöohjeen mukaan tikku vaatii Mac- tai Windows XP/Vista/7 -tietokoneen.http://www.ztemobiles.com.au/downloads/User_guides/MF668_Manual.pdfTuolta näyttää löytyvän ko. tikulle Windows 8 -ajurit tai -yhteysohjelma. Koska yhteysohjelma on tehty australialaiselle operaattorille, siinä voi olla heidän logon lisäksi myös heidän yhteysasetukset ja ne kannattaa vaihtaa Elisan asetuksiin joka on APN:lle "internet" (entinen "internet.saunalahti").http://www.ztemobiles.com.au/MF668.htmValitettavasti en ole löytänyt tietoa Windows 10 -yhteensopivuudesta, mutta kokeilemalla selviää! USB-mokkulaa huomattavasti parempi vaihtoehto olisi 3G/4G-verkkoa käyttävä Wifi-tukiasema ja netti syntyy laitteisiin langattomasti plus tähän ei käyttäjän käyttöjärjestelmä vaikuta. 3G-asema on toki hintava investointi, joten kokeile tikkua ensin ja ainahan voit laittaa sen johonkin reitittimeen - niitäkin saa kaupasta erilaisia. Tarkista vain, että tikku käy siihen.Hyvää viikonloppua!
Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei Hyvis!

Valmistajan käyttöohjeen mukaan tikku vaatii Mac- tai Windows XP/Vista/7 -tietokoneen.

http://www.ztemobiles.com.au/downloads/User_guides/MF668_Manual.pdf

Tuolta näyttää löytyvän ko. tikulle Windows 8 -ajurit tai -yhteysohjelma. Koska yhteysohjelma on tehty australialaiselle operaattorille, siinä voi olla heidän logon lisäksi myös heidän yhteysasetukset ja ne kannattaa vaihtaa Elisan asetuksiin joka on APN:lle "internet" (entinen "internet.saunalahti").

http://www.ztemobiles.com.au/MF668.htm

Valitettavasti en ole löytänyt tietoa Windows 10 -yhteensopivuudesta, mutta kokeilemalla selviää! USB-mokkulaa huomattavasti parempi vaihtoehto olisi 3G/4G-verkkoa käyttävä Wifi-tukiasema ja netti syntyy laitteisiin langattomasti plus tähän ei käyttäjän käyttöjärjestelmä vaikuta. 3G-asema on toki hintava investointi, joten kokeile tikkua ensin ja ainahan voit laittaa sen johonkin reitittimeen - niitäkin saa kaupasta erilaisia. Tarkista vain, että tikku käy siihen.

Hyvää viikonloppua!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Kiitos

Elisan ohjesivuilma on tieto, ettei ole yhteensopiva Kasin kanssa. Ilmeisesti uudempi eli MF688A toimisi.
Tuossa riittää, että mobiilinetti toimii. Siten toimiva HSPA-tikku on Ok.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Ei ole vielä tullut meikäläiselle vastaan ensimmäistäkään oheislaitetta, joka ei toimisi Win 10:n kanssa. Jopa meikäläisen kivikautisen vanha HP:n monitoimilaite toimii Win 10:ssä aivan kuten aiemmillakin Windowseilla.

Jos tuon yhteysohjelman kanssa esiintyy ongelmaa, voisi sen kokeilla asentaa yhteensopivuustilassa (Win 7 / 😎, jolloin sen pitäisi toimia paremmin.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Verkkokorttiversion (=a) toiminnasta ei ole tietoa. Modeemiversio toimii W10:ssä puhelinverkkoyhteydellä ihan ok.

Eikä yhteysohjelmaa tarvita; yhteyden hallinta onnistuu Windowsin verkonhallinnan kautta. Jos tikulla ei ole valmiina oikeaa APN-asetusta, sen voi antaa "vanhaan tyyliin" modeemin ominaisuuksien lisäasetusten kautta AT-komennolla (CGDCONT)..

Osallistu keskusteluun