Kysymys

ZTE MF823 4G mokkula

  • 9 elokuu 2015
  • 3 kommenttia
  • 1330 katselukerrat

Lähinnä kyselisin että onko muilla kokemusta kyseisestä tikusta? Ostin R-Kioskilta DNA prepaid paketin jotta pääsisi vihdoin kokeilemaan 4g liittymää kun ei ollut operaattorilukittu. Jostain syystä kuitenkin yhteys katkeilee melkein kokoajan tuon tikun kanssa, oli siinä sitten saunalahden 3G tai paketin mukana tullut DNA 4G liittymä. Aikaisemmin käytössä Saunalahden 3G liittymä+huawei E353s-2 joka toiminut normaalisti, pari kertaa onnistuin uudella tikulla ajamaan speedtestin ja sauniksen 3g:lläkin tulokset olivat paljon parempia mutta useimmiten yhteys pätkäisi viimeistään uploadia testatessa. 

Eli siis käyttökokemuksia, vinkkejä tai jotain että onko mulle sattunut joku sunnuntaikappale tikusta, onkohan asetukset oikein (kokeillut ensisijaisesti 4G, pelkkä 4/3G, 800/1800MHz) ja olen boottinut konetta sekä poistanut vanhan huawein mokkulasoftan+ajurit. Asun myös 4G peittoalueella ja yhteyden voimakkuuskin on hyvä, kun vuorotellen testailin noita tikkuja niin katkeamista tapahtui vain ZTE:ssä.

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Testasitko sillä vanhalla tikulla vielä, että pätkiikö yhteys sillä? Sen vois varmuuden vuoksi tehdä.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
On kokemusta, tikku on Soneralta ostettu ja Tele Finlandin liittymällä eikä pätki. Eli ei se ainakaan ole tuon tikkumallin ominaisuus.
Ammattimies kirjoitti:
Testasitko sillä vanhalla tikulla vielä, että pätkiikö yhteys sillä? Sen vois varmuuden vuoksi tehdä.
Kokeilin vanhaakin tikkua vielä eilen ja pätkimistä ei tullut. Toisaalta, tuolla uudellakin 4g tikulla alkoi toimia vakaammin mitä lähemmäs keskiyötä mentiin mutta joskus yöllä se oli katkennut eikä palautunut kun jätin koneen ja netin päälle. Pitää vielä tämä päivä ainakin testailla lisää, nyt antaa jopa saunalahden 3g liittymällä latausnopeudeksi 2,5Mt/s kun normaalisti sillä pääsee näihin aikoihin arkipäivänä johonkin 400kt/s, Steamista latailla peliä ja katsoa että katkeaako melkein heti rasituksessa kuten illalla kävi.

Osallistu keskusteluun