Vastattu

ZyXEL NBG4115 3G reititin ja ZTE MF668 nettitikku

 • 5 kesäkuu 2012
 • 18 kommenttia
 • 4182 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
 • Entinen OmaYhteisön jäsen
 • 14255 kommenttia
Ostin otsikon mukaisen ZyXELin, arvostelua tulossa myöhemmin. Lisäksi ostin pöytäkoneeseeni ZyXELin WLAN-kortin PCI-liitäntään ja asensin sen. Tämä siksi, koska saisi sen langattoman verkon toimimaan, Nokialla ei näytä olevan kiire Wifi Hotspotin tuomisessa, joten näillä mennään. ZyXEL G-302 on sovittimen nimi. Tällä kertaa kunnollinen, sillä USB-palikoista on vain huonoja kokemuksia. Nyt kantavuus on erinomainen ja ei pätki.

Sitä paitsi oli halvinta mahdollista tavaraa. Nyt en testaa tätä enempää, vaan siitä suurempi juttu myöhemmin jonnekin.

Upload vähän hämäävän pieni, tietääkö kukaan ratkaisua?Langattomuus toimii hyvin. Päätietokone käytössä ja veli katselee Lumialla videoita. Netti siis käytössä ja vieläkin vapaata kaistaa... Salaus on tietenkin ensimmäinen juttu minkä tein.

Mutta kuulemiin aiheen tiimoilta. Ja jos joku uppiin tietää vastauksen, kuulisin.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi hpguru 12 kesäkuu 2012, 15:20

Moikkeliskoikkelis!

Sain tänään 12.6.12 laitteesta rahat takaisin täysmääräisinä pienen kädenväännön jälkeen.

http://zyxeltakuu.wordpress.com/2012/06/12/kaikella-on-lopulta-onnellinen-loppu-parempi-nain-pain/

Nyt tuntuu hyvältä. Jatketaan nettitikku koneessa -periaatteella, tulee parhaat nopeudet!!!

Aivan umpimätä reititin joka myyjän mukaan toimii kuin pitää. Menee kuulemma alelaariin hyvällä hinnalla. No jos joku ostaa tuollaista jätettä tyytyväisenä ni onnittelen jo valmiiksi. Firmiksen olen päivittänyt puolestasi... Myyjä kehuskeli että 6/1 on normia kun verkosta tulee 14/4!!! No ei ole. Nopeudesta hukkuu semmoset yli 60-80 prossaa parhaimmillaan ni mitä semmosella kuralla tekee.

Kun valitatte yritykselle kuratuotteista, tulostakaa se Kuluttajaviraston lomake. Se on kuivakas kuin mikäkin, mut sil on hemmetin suuri vaikutus siihen saatko rahat takas heti vai kymmenen vuoden päästä.

Kiitos ja ei enää tsykkeliä tähän taloon ikinä. ZTE MF6668 palvelkoon pitkään!!!
Katso alkuperäinen viesti

18 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Otin yhteyttä ZyXELin tekniseen tukeen. Siellä jätkä kehoitti päivittämään firmis minkä tein saman tien. No se auttoi vaivassa sen verran, että upload nopeus nousi jopa 1.20M tasolle, samaan aikaan mokkula koneeseen liitettynä up on 3.60M. Lupasi palata asiaan nähtyään todisteen että näin on.

Myös download on tikku suoraan koneessa jopa 12M, reitittimessä ei nouse kuin korkeintaan 10M. Ymmärrän täysin langattoman häviön, mutta ei tuo upload nyt lähellekään parasta ole vaikka nousikin. Tosin nyt minulla on käytännössä 8M/1M ADSL jos ajatellaan positiivisesti - vakaa.

Jonkun verran nopeudet paranee kun liittää verkkokaapelilla koneeseen, mutta siinä taas menee langattomuuden idea. Niin muuten kansalaiset, niitä todisteita. Niitä piisaa kohta. Itse reititin ei ole lainkaan huono, toimii vakaasti ja hyvin, kunpa saisi nopeuteen jonkun ratkaisun.

Mokkula reitittimessä:Mokkula koneessa:Noin. 😞
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5


Eli joutui hankkimaan tuollaisen, koska oli edullinen ja mikä parasta sisälsi ulkoisen antennin. Aiemassa TeleWellissä oli sisäinen antenni ja tietyissä tilanteissa oli vähän heikko. Lisäksi TeleWell näytti karmealta muovilaatikolta, tuo on paljon tyylikkäämpi. Ainoa asia mitä mietin että mitä saan. Aiemmin olen leikkinyt takuuhuollon kanssa, kun heidän ADSL-modeemi pätki, heitteli signaalia jne. Tässä mallissa ei näitä ongelmia.Ihmeellistähän tuo on, koska merkki sama, mutta ilmeisesti viime aikoina ZyXEL on panostanut vaikkakaan ei tarpeeksi - nopeus mitä Elisa tarjoaa mobiiliverkossaan täällä Pirkkalassa jää pieneltä osin täyttymättä. Kun nettitikku tietokoneessa antaa 12M/4M, tuo reititin tykittelee vain 9M/1M ja usein upload-nopeus on alle 0.5M. Tämä on rasittavaa, koska olisi enemmänkin kaistaa saatavilla. Langalla liittäminen auttaa hieman.Liitännöissä ei sen sijaan hurraamista. Löytyy perusvirtaliitinpaikka, pari LAN-paikkaa (usein väh. viisi vastaavissa, yksi WAN ja USB-paikka nettitikulle sekä Reset-kolo. ZTE MF668 tunnistui saman tien ja melko kattava tikkutarjonta laitteessa siis on, lisätietoa valmistajan sivuilta. Paikka antennille löytyy ja antenni sisältyy toimitukseen. Sen voi lisäksi vaihtaa halutessaan tehokkaampaan omalla kustannuksella. Harmikseni huomasin, ettei päävirtakytkintä ole.ZyXEL on tyylikäs ja sitä on helppo ottaa käyttöön, kunhan muistaa säätää operaattorin asetukset. Ne eivät tule valmiina. Näkyvä iso painike on tarkoitettu langattoman verkon helppoon laittamiseen laitteisiin. Painamalla kyseistä nappia, sitä tukeva laite noutaa automaattisesti tukiaseman asetukset pienellä varmistuksella. Käytännössä täytyy murtautua taloon, jotta saa ulkopuolinen otettua käyttöön langattoman verkkosi omissa laitteissaan.Mukaan tulee kaikki mitä tarvitset. Huomaa, ettei kuvan nettitikku kuulu toimitukseen. CD-levyllä on tarkempi käyttöopas. Kuvan verkkokaapeli kuuluu pakettiin ja sitä voi käyttää niin halutessa. Kuitenkin käyttöönotto sujuu ilman sitäkin. Tai niin se ainakin sujui minulla. Laitteessa on useita merkkivaloja, esimerkiksi 3G-tilaa ilmaiseva valo. Laitteen voi sijoittaa kaikkialle missä on paras nettitikun kuuluvuus langattomuutensa ansiosta.Tässä laite on käytössä, mutta harkitsen sillä muuta paikkaa. Vaikka laite onkin hyvä ja käytännöllinen - kotona voi esimerkiksi ottaa Lumian ja yhdistyä vähän virtaa kuluttavaan WLANiin ja ladata nopeammin - niin silti laitteessa on muutama ongelma. Laite ei tarjoa koko mobiiliverkon kapasiteettia käyttöösi ja phin ongelma on Upload-kaistassa joka on poikkeuksellisen alhainen. Lisäksi Lumia ei ainakaan hyödynnä koko tukiaseman kapasiteettia.

Loppuyhteenveto

Vika voi tosin olla itse Lumiassa, koska se tarjoaa tähän yhdistettynä vain n. 4M, vaikka tietokone ja muut reititintä käyttävät laitteet olisivatkin sammutettuna. En tiedä missä vika, mutta pääasiallinen käyttö on jakaa kaistaa koneelleni. Nettitikku koneessa -asian ongelma on, että se käynnistyy viiveellä ja vaatii vielä ajurit ohjelmiston asennuksena, tuossa ei tarvita muuta kuin langaton sovitin.

Lopuksi voisin sanoa, että reititin on ihan hyvä, jos sopeutuu laitteen puutteiden kanssa. Kerron ihmeessä mitä vikapalvelu vastaa ZyXELiltä. Mutta nyt toistaiseksi mennään tällä kokoonpanolla. Ihan mobiililaajakaistan poistamista älypuhelimesta en siltikään ajatellut vaikka nyt saankin ladata suuremat tiedostot WLANilla. Spotifytä kun on mukavampaa kuunnella Online-tilassa 0.5M-mobiililaajakaistalla. Nopeaa nettiä en ole matkoille tarvinnut.
Käyttäjätaso 3
Toivottelen onnea Zykkelin kanssa. Se oli jokunen vuosi taapäin kuluttajapuolella melkoinen kirosana sekä käyttäjille että jälleenmyyjille. Eräs tuttu kauppias myi minulle tukiaseman ja verkkokortin alle nettohinnan kun halusi päästä eroon.

Tukiasemaa ei saanut ikinä konffattua muuhun kuin oletus-ip:hen (192.168.1.1). Se palveli langattomana kohtuulisen hyvin  kaikkia muita paitsi Zyxelin omia verkkokortteja. Sillä oli oman tuoteperheensä kanssa siis pienen pieni yhteensopivuusongelma. Vastaavasti  se Zyxelin läppäri-kortti toimi hienosti kaikkien muiden tukiasemien kanssa :)

Pari viikkoa siten heitin senkin roskiin, kun en jaksanut tapella ajureiden kanssa enää.

Ammattipuolella kai tavara on ollut ihan kohtuullisen hyvää. Toivottavasti tilanne on muuttunut myös kuluttajapuolella.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Todettakoon vielä että upin jumittuminen ei johdu ostamastani ZyXELin PCI-verkkokortista. Nimittäin sama hitaus vaivaa myös Acerin miniläppäriä.

Tähän on tulossa pikainen arvio aiheesta ZyXEL G-302 WLAN-sovitin.Paketti on aika selkeä, laite maksaa n. 18 euroaPaketin sisältö näkösälläKortin asennus onnistuu blondiltakinLopputulos näyttää hyvin erinomaiselta

Loppuyhteenveto

Hyvä kaveri tälle reitittimelle ja muillekin reitittimille, koska ei pätki, on tehokas ja kaikin puolin vakuuttava esitys hintaan nähden. Tosi helppo asentaa. Ei petä raskaassakaan käytössä. Antennin voi vaihtaa halutessaan tehokkaammaksi. Hintaan nähden hyvä lisä, jos USB-WLANien toiminta epäilyttää, surettaa tai mitä muuta vain, niin tämä hoitaa työn kunnialla eikä mene rahaa hukkaan toimimattomiin WLAN-palikoihin.
Käyttäjätaso 3
Asian vierestä: Olipa melkoisen pölyisen näköinen tuo prosessorin jäähdytysripa. Tuosta jos se vielä tukkeutuu, tuuletin huutaa kohta vielä suurempaa hallelujaata kuin nyt ja voi tulla lämpöongelmiakin. Kannattaa hommata kunnollinen paineilmapullo ja putsailla paikkoja ainakin kerran tai pari vuodessa. 
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Joo se pitäisi putsailla jossain vaiheessa. 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Tuo reititin osoittautui nyt ihan sudeksi. Nyt ei enää lataa kuin 2M/0.20M vaikka mitä tekisi.

Vien sen Verkkokauppa.comiin takaisin ja sanon että jos huollon kautta, tuokaa toimivana. Sitten otan rahat takaisin moisesta roskasta. Oli virhe ostaa. No, kolmatta virhettä en enää tee. Mokkula suoraan koneessa toimii tosi varmasti, eilenkin tuli 14/4, mutta tällä ZyXELin romulla hyvä jos tosiaan 2/0.4. Todella surkea vekotin. En suosittele kenellekään.

Kyllä mokkula koneessa on varmin, käytän jatkossakin. No tuo langaton nyt on aika turha, mutta onpahan varmuudeksi, jos joskus tulee tarvitsemaan...

Ihmiset älkää ostako ZyXELiä. Tähän ketjuun tulee myös asiaa kuinka asiat hoituu Verkkokaupan kanssa. Vien laitteen tänään tai huomenna Verkkokauppaan.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
En ota kantaa ko. purkin huonouteen tai hyvyyteen, vaikka näkyy ainakin yksi mielenkiintoinen ominaisuus olevan (NetUSB) ja varma tuki myös aktiivi-usb-hubille. Sen sijaan vinkkinä noviiseille purkki-tikku-yhdistelmien virittäjille: vähintäin puolen metrin ja mieluiten pitempi (jos purkin usb-portti suinkin kestää) välipiuha purkin ja tikun väliin on KÄYTÄNNÖSSÄ PAKOLLINEN. Jo senkin takia, että piuhan nokassa olevan tikun saa sijoitettua helpommin kuuluvuuden kannalta, mutta myös siksi, ettei noiden härveleiden häiriösuojaus ole ainakaan tähän asti päätä huimannut. Jos wlan on käytössä ja erityisesti silloin, jos wlanilta vaaditaan vähän enemmän lähetystehoa (seiniä välissä), tikku saattaa sekoilla. 

Jos sitten yritätte varmistaa purkin vaikutusta nopeuteen vrt. koneeseen kytkettyyn tikkuun: sama vanha jorina eli tikku ei saa liikkua milliäkään tai sitten on muulla tavoin varmistettava, että signaali on edes jollakin tavalla vertailukelpoinen molemmilla yhteystavoilla. Helpoiten tuo käy em. välikaapelin avulla, kun tikkua ei tarvitse liikuttaa vaan piuhan toisen pään voi kääntää koneeseen/purkkiin kiinni.
Käyttäjätaso 3
KoTe60 kirjoitti:Jos sitten yritätte varmistaa purkin vaikutusta nopeuteen vrt. koneeseen kytkettyyn tikkuun: sama vanha jorina eli tikku ei saa liikkua milliäkään 

Jorinasta ei mitään erimielisyyttä, mutta sekä IT-puolen ex-jälleenmyyjänä että nykyisenä käyttäjänä voin vakuuttaa, että laadulla ON merkitystä. Eilen sain puhelun kaverilta, joka yritti saada isänsä 900 MHz nettiyhteyttä toimimaan ja pyysi apua. Kaikki toimi hienosti, kun E353-tikun pisti kannettavaan, mutta kun A-Linkin ah-niin-laaduukkaaseen uuteen purkkin sen kytki, vauhti putosi 3-5 Mbps:n tasolta luokkaan 0.2 Mbps. Useita testejä oli tehty ja tapeltu pari tuntia.

Kehotin palauttamaan laitteen ja siirtymään johonkin muuhun tuotteeseen. Toki valistin välttämään myös Telewelliä, josta tällä kylällä on nippu erittäin kielteisiä kokemuksia.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
joesmith kirjoitti:
Jorinasta ei mitään erimielisyyttä, mutta sekä IT-puolen ex-jälleenmyyjänä että nykyisenä käyttäjänä voin vakuuttaa, että laadulla ON merkitystä. Eilen sain puhelun kaverilta, joka yritti saada isänsä 900 MHz nettiyhteyttä toimimaan ja pyysi apua. Kaikki toimi hienosti, kun E353-tikun pisti kannettavaan, mutta kun A-Linkin ah-niin-laaduukkaaseen uuteen purkkin sen kytki, vauhti putosi 3-5 Mbps:n tasolta luokkaan 0.2 Mbps. Useita testejä oli tehty ja tapeltu pari tuntia.
Kehotin palauttamaan laitteen ja siirtymään johonkin muuhun tuotteeseen. Toki valistin välttämään myös Telewelliä, josta tällä kylällä on nippu erittäin kielteisiä kokemuksia.

En ole itse testannut tuota Wnap(c)+E353 -yhdistelmää. Kumpi versio Huawein tikusta oli kyseessä (HiLink vai "tavallinen")?

Useammalla muulla tikulla c-mallia kokeillut ja toiminut hyvin myös yli 20M-nopeuksilla. Ärsyttävänä piirteenä tuossa kuitenkin oli tikun hard resetti käynnistysvaiheessa (mm. taajuuspakotus hävisi). Ei ole tullut nyt kokeiltua noita uudempia firmisversioita, olisiko tuota muutettu järkevämmäksi.
Käyttäjätaso 3
KoTe60 kirjoitti:En ole itse testannut tuota Wnap(c)+E353 -yhdistelmää. Kumpi versio Huawein tikusta oli kyseessä (HiLink vai "tavallinen")?

En tiedä edes reitittimen versiota, luoja ties vaikka sekin on hyllyssä seisonut (a) tai (b) -malli. Kaveri oli naapuripitäjästä reilun 100 km päästä 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Menee tiistaina laite Verkkokaupan huollon käsiteltäväksi. Jos eivät suostu antamaan rahat takaisin, vaadin sitä, että laitre tulee takaisin toimivana. Jos näin ei tapahdu, vaadin rahanpalautusta ja tarvittaessa olen yhteydessä kuluttajaviranomaisiin.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Bestseller arvostelu!

- Ei maksa senttiäkään!

Best quality!

- Arvostelua lukemalla et joudu menettämään rahojasi.

Best price!

- Paras hinta. Arvostelu on ilmainen ja näin säästät selvää rahaa myös siten, ettet joudu ostamaan roskaa.

Best green ecology!

- Kun luet arvostelun, et osta jätettä taloosi, parasta mitä voit tehdä ympäristölle!

Arvostelu http://zyxeltakuu.wordpress.com/2012/06/11/zyxel-nbg4115-3g-reititin-jos-ei-jatetta-niin-ainakin-roskaa/

En suosittele laitetta kenellekään, edes kilometrin USB-kaapeli ei auta laitteen ja mokkulan välissä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Haluatko toimivan 3G-reitittimen? Katso rohkeasti muita vaihtoehtoja. Tässä ZyXELin laitteessa ei ole yksinkertaisesti mitään hyvää ja ZyXELin tekninen tuki on kädet taskussa antamatta mitään apua. Siispä olet yksin ratkaisemaan ongelmia laitteen kanssa. Roskaa paketti täynnä! Lue toki hei lisää, tosin et varmasti halua tutustua laitteeseen enempää tai näet vielä painajaisia…

Roskaa paketissa

Jos haluat toimivan laitteen, älä ihmeessä tuhlaa rahojasi tähän. Haluaisin sanoa suoraan, mutta tiedän tässä blogissa olevan myös nuoria, joille räikeä kielenkäyttö ei ole sopivaa. Paketti mainostaa Best quality, ZyXEL bestseller, Best price, Best warranty. Ja mitä vielä… green-luokan laite. Kyllähän sitä kannattaa mainostaa ympäristöystävällisenä, kun se ei toimi, et käytä sitä.

Tosin miten moni on heittänyt laitteen kierrätykseen vain siksi, koska eivät jaksaneet tapella surkean huollon kanssa? Oikeastaan paketista puuttuu maininta kiitos kun ostit. Kaikkea roskaa sitä näköjään saa kehua nykyään. Todellisuus nimittäin kaikkea muuta. Parasta laatua ei ole, ainoa hyvä puoli, ettei maksanut tästä roskasta 40 euroa enempää, ei suuria rahanmenetyksiä.

Ihan periaatteesta ajattelin vaatia oikeuksiani ja rahat takaisin. Onko laite tehty Kiinassa vai onko joku pieraissut tuon Taiwanissa? Oli miten oli, laite on umpisurkea. Mokkula tunnistuu hyvin, mutta sitten alkaa teatteri. Mokkula koneeseen liitettynä nopeus on 14M/4M, mutta tuon laitteen kautta huikeat 2M/0.2M, siis reippaat 80 % nopeudesta puuttuu. Siis ihan oikeasti puuttuu.

Laite on käyttökelvottoman hidas ja maksaa liikaa laatuunsa nähden. Miten surkean reitittimen pitää olla, joka ei edes suoriudu mobiiliverkon nopeuksista? En todellakaan suosittele tätä roskaa kenellekään. Laitteen hallinta kaiken lisäksi on hidas ja jumittelee ajoittain. Laite myös kadottaa yhteyden tasaisin väliajoin. En löydä mitään hyvää sanottavaa tästä “laitteesta”.

Oli suuri virhe ostaa Verkkokauppa.comista ja tästä alkaa taistelu, tosin käsittääkseni kaikki langattomat 3G-reitittimet ovat samanlaista kuraa. Ihmettelen miten Verkkokauppa.com myy näin toimimatonta kamaa! Nyt kannattaa googlettaa ennen kuin ostatte yhtään mitään. ZyXELin tapauksessa googletus pitää suorastaan kirjata lakikirjaan pakollisena toimenpiteenä.

Loppusanat

Yksinkertaisesti en löydä laitteesta mitään hyvää ja menen palauttamaan sen pian minne se kuuluukin. Tällaisessa laitteessa on selvä virhe, jonka myyjän tai valmistajan viipymättä korjattava tai jos se ei onnistu, rahojen palautus. Joka on valmistanut näin luokattoman laitteen, tiesitkö, että jos tekisit sen sijaan toimivampaa kamaa tätäkään negatiivista avautumista ei olisi ollut olemassa.

ZyXELille toimiva laite on totta puhuen liian haastava tehtävä. Seuraavaksi annan valmistajalle kotiläksyn, tuohan markkinoille vihdoin ja viimein jotain kuraa toimivampaa. Savumerkeilläkin data liikkuu nopeammin kuin tämän roskaisen reitittimen kautta. Jota totta puhuen reitittimeksi ei voi edes sanoa. Se on jätettä. Kiitos, anteeks ja näkemiin. Avautuminen loppuu tähän.

Mitä tuli tehtyä

 • En suosittele laitetta kenellekään, edes kilometrin USB-kaapeli ei auta laitteen ja mokkulan välissä.
 • Laitteen ohjelmisto on päivitetty, ei yhtään mitään apua.
 • Resetoitu resetoinnin jälkeen, ei yhtään mitään apua.
 • Kokeiltu reititintä ilman salausta, ei yhtään mitään apua.
 • Heikennetty salausta, ei yhtään mitään apua.
 • Rukoiltu Jeesukselle, ei yhtään mitään apua.
 • Kokeiltu eri langatonta kanavaa, ei yhtään mitään apua.
 • Kokeiltu muuttaa asetuksia, ei yhtään mitään apua.
 • Nukuttu rauhallisesti öitä ja toivottu että aamulla toimii taas, ei yhtään mitään apua.
 • Rukoiltu ZyXELin tuelle, tuntuvat nukahtaneen, ei yhtään mitään apua.
Lopuksi vieläkö joku miettii ettei tässä laitteessa ole mitään vikaa? Paras laatu, paras hinta, paras takuu… anteeksi missä. Toivottavasti tämä kaikki ja jotain ihan muuta dokumentoidaan Nelosen uutisissa prime time -aikaan! Se toimii juuri niin kuin kiinalaiset insinöörit ovat sen suunnitelleet.

Yhteenveto

Tämänlaatuinen laite pitäisi olla myyntikiellossa – surkeampaa saa hakea.

Plussaa

 • Luulitko, että löytäisin tästä jotain plussaakin? Ei löydy hakemallakaan!
Miinusta

 • Hupsista, niitä taas on koko laite täynnä! Melko yllättävää?
Yhteenveto: 0/10. Itse asiassa nollakin on aivan liikaa.

Varoitus: Tuotteen ostaminen omalla vastuulla. Muista, sinua on varoitettu.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Eihän se hyvää kerro laadusta, jos laite on valmiiksi rikki tai rikkoontuu muutaman minuutin tai tunnin käytöstä, mutta kannattaako laite arvostella rikkinäisenä, haukkua myyjä ja huolto ennen kuin laitetta on edes yritetty korjata ? Ei ymmärrä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Tein asialle oman blogin, jossa raportoin asian etenemistä hetki hetkeltä. http://zyxeltakuu.wordpress.com/
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Moikkeliskoikkelis!

Sain tänään 12.6.12 laitteesta rahat takaisin täysmääräisinä pienen kädenväännön jälkeen.

http://zyxeltakuu.wordpress.com/2012/06/12/kaikella-on-lopulta-onnellinen-loppu-parempi-nain-pain/

Nyt tuntuu hyvältä. Jatketaan nettitikku koneessa -periaatteella, tulee parhaat nopeudet!!!

Aivan umpimätä reititin joka myyjän mukaan toimii kuin pitää. Menee kuulemma alelaariin hyvällä hinnalla. No jos joku ostaa tuollaista jätettä tyytyväisenä ni onnittelen jo valmiiksi. Firmiksen olen päivittänyt puolestasi... Myyjä kehuskeli että 6/1 on normia kun verkosta tulee 14/4!!! No ei ole. Nopeudesta hukkuu semmoset yli 60-80 prossaa parhaimmillaan ni mitä semmosella kuralla tekee.

Kun valitatte yritykselle kuratuotteista, tulostakaa se Kuluttajaviraston lomake. Se on kuivakas kuin mikäkin, mut sil on hemmetin suuri vaikutus siihen saatko rahat takas heti vai kymmenen vuoden päästä.

Kiitos ja ei enää tsykkeliä tähän taloon ikinä. ZTE MF6668 palvelkoon pitkään!!!
Jahas ja näin... Noh - luin alun tyytyväisenä ja sitä rataa. Viime viikolla tuli purkkeja vertailtua ja tänään kopsahti juuri tämä purkki kotia.

Ilmeisesti tän kanssa täytyy olla skeptinen. Toistaiseksi juuri sama yhdistelmä kuin sinulla on käytössä ja pelittää hyvin. Latausnopeus riittävä, yhteys vakaa ym. Palailen tänne jos vikoja ilmenee - katsotaan onko samaa vai jotain muuta.

Eipähän tämä kirjoitus sattunut silmään ennen kuin zyxel on jo lapasissa. Vaikuttaa ihan hyvältä laitteelta kaikkinensa. Toimii jopa paremmin kuin mokkula koneen kyljessä. Aika näyttää onko tämä samanlainen.

Osallistu keskusteluun