Vastattu

3G -> 4G ongelma (HTC One)

  • 2 toukokuu 2013
  • 3 kommenttia
  • 2887 katselukerrat

Tiistaina 30.4. sain uuden HTC Onen. Puhelimessa on 4G tuki ja sisällä Elisan liittymä (työpaikan sim). Tänään liittymätyyppi vaihdettiin 4G:ksi ja Elisalta tuli tänään (2.5.13) tekstiviesti klo12.54 "Liittymään on 2.5.13 lisätty Mobiililaajakaista Premium 4G LTE".

4G ei kuitenkaan toimi. Testasin puhelinta useassa eri paikassa ympäri Tamperetta (mm. Jäähalli, Tammelan tori, Keskustori). Puhelimen näytössä näkyy vain H+ ja Speedtest.net antaa "normaaleja" 3G nopeuksia. Mukana oli myös Sierran 4G-mokkula joka meni kaikissa noissa paikoissa LTE verkkoon ja kuuluvuuspalkit ja nopeudet oli ihan hyviä.

Ja sitten kysymykset: merkkaako tekstiviestin saapuminen, että 4G pitäisi olla käytössä, vai voiko tuossa olla viivettä? Pitääkö puhelimen asetuksiin tehdä jotain muutoksia, jotta 4G-nopeus tulee käyttöön?

Kiitos.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi ookkeri 3 toukokuu 2013, 13:51

Sain ongelman itse ratkaistua. Elisan liikkeessä vaihdettiin ikivanha sim-kortti uudempaan ja nyt 4G toimii moitteettomasti.
Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Sain ongelman itse ratkaistua. Elisan liikkeessä vaihdettiin ikivanha sim-kortti uudempaan ja nyt 4G toimii moitteettomasti.
Käyttäjätaso 5
Tosiaan vanhoilla korteilla ei välttämättä tuo 4G-yhteys toimi. Hieno kuulla, että sait yhteydet kuitenkin toimimaan 🙂 Oliko sinulla sitten kuinka vanha tuo kortti?
Suoraan sanottuna ei ole edes hajua. Duunipaikan perintökortti.