Vastattu

Äänikirja katkeaa parin sekunnin jälkeen


Äänikirja (Seppo Jokinen, Ajomies) on toiminut ihan hyvin lukuun 17 asti. Siitä lähtien ei toimi. Kirja aukeaa ihan normaalisti, mutta pari sekunnin jälkeen toisto katkeaa. Ei kuulu mitään. Kun kelaa taaksepäin niin ennen lukua 17 toistuvat normaalisti. Kun kelaa eteenpäin, niin alkaa toistaa mutta katkeaa aina parin sekunnin jälkeen. Olen kokeillut myös kirjautumalla netissä -aivan sama juttu kun laitteeseen ladatulla sovelluksellakin -katkeaa. Laitteet jossa vika ilmenee : puhelin samsung/android 5.0.1 ja tabletti samsung/android 4.4.2 Kannettavalla tietokoneella internetin kautta toimii normaalisti. Missä vika?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi iltsinen 23 September 2015, 11:52

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

14 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Laitan asian selvitykseen. Palataan asiaan kun ollaan viisaampia 🙂
Mulla sama ongelma ko. kirjan kanssa tabletilla. Kännykässä toimii ok. Toinen kirja vaikuttaisi toimivan moitteettomasti.
Mulla sama ongelma, sama kirja, mutta alkoi jo luvussa 2. Kokeiltu kahdella laitteella, poistettu, ladattu uudestaan mutta ei auta. Seuraavan luvun alusta toimi jonkin aikaa, mutta sitten alkoi taas pätikiminen...
Käyttäjätaso 4
Sen verran sain tähän väliaikatietoa, että Ajomies-kirjan ongelma on saatu toistettua mutta vaatii vielä tarkempaa tutkintaa 🙂
Katkeaa edelleen.
Noh??
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +3
  • ? vieläkin tätä selvitellään, harmi kun ei saada nopeammin mitään tietoa. Mutta heti palataan asiaan kun lisää kuuluu. 🙂
  • Oliskos jo aika saada veloituksetta tilalle uusi äänikirja? :smileyundecided:
    Käyttäjätaso 2
    Kunniamerkki +5
    Valittelin asiasta muistaakseni jo viime talvena. Äänikirja katkeaa satunnaisesti, maksimissaan 15 minuuttia onnistuu kuuntelu. Kirjalla ei ole merkitystä. Ongelma oli Samsung S5, iPhone 6+ ja iPhone 6 ohjelma ja ohjelmisto on aina uusin. Sen verran, että ongelma on Bluetooth kuulokkeilla, piuhalla en ole koettanut. Mitään muuta Bluetooth vehjettä ei ole paritettu ja äänikirjojen kuuntelu Bluetooth kuulokkeilla onnistuu joko iBooks ohjelmalla tai Androidin kaupallisella sovelluksella. Tietenkäänen voi ostamiani Elisa kirjoja kuunnella. Aika kökköä palvelua tämä teidän touhu.
    Käyttäjätaso 6
    Kunniamerkki +3
    Asia etenee taas hieman. Ongelma ei ole itse tiedostossa, vaan vaatinee koko kirjasovelluksen päivitystä. Seuraavaalle versiolle ei vielä ole asetettu päivämäärää, joten tässä vaiheessa olisi hyödyllistä saada seuraavia tietoja kaikilta, joilla ongelma ilmenee:

    Millä kaikilla laitteilla vika toistuu? Toimiiko jokin äänikirjoista vai onko sama ongelma kaikissa? Kuunnellaanko äänikirjaa laitteen kaiuttimella, johdollisilla kuulokkeilla vai bluetoothin kautta langattomasti? Välitämme sitten nämä eteenpäin tekniikan puolelle.
    Samsung galaxy s4 Android 5.0.1, samsungin tabletti olisko 4.2.2, ei ole riippuvainen mistään lisähärpättimistä ja koskee ainoastaan Jokisen Ajomiestä tämäkin. Johan tässä ajassa olis käskenyt Ola Tuomisen käydä lukemassa ko. teoksen meidän kaikkien luona...
    Hei, minulla sama ongelma laitteella Samsung Galaxy S4 Android 5.0.1 ja kirja Michael Monroe. Track 3:sta lähtien katkeaa parin sekunnin jälkeen. Kaikki muut kirjat toimineet hyvin. Tapahtuu sekä kuulokkeilla että puhelimen kauittimesta.
    Käyttäjätaso 5
    Kunniamerkki +3
    Ilouutisia kaikille Android-käyttäjille! Uuden sovellusversion myötä ongelmien pitäisi olla nyt mennyttä. Uusi versio on jo saatavilla, eli nyt kipin kapin päivittämään 🙂 Uudessa sovelluksessa parannuksena:

    - äänikirjasoittimen korjaukset

    - lisätty äänikirjojen torkkuajastimeen 45 ja 60 minuutin vaihtoehdot.

    - käytettävyysparannuksia ja muita korjauksia.

    Jos kuitenkin ongelmia yhä ilmenee, tehdään niistä yksittäin vikailmoitukset.
    Käyttäjätaso 2
    Kunniamerkki +5
    Eipä toimi Bluetooth kuulokkeilla. Katkeaa satunnaisesti. No ongelmaan on ratkaisu, hakee kirjan ja siirtää tiedostot kuunneltavien listaan. Siis se Bluetooth pätkii vain ja ainoastaan Elisa Kirja sovelluksen kanssa, niin IPhonessa kuin Androidissakin. Tämä vika on ollut ainakin vuoden jos ei kauemminkin. Hirveästi ei Elisa asian eteen ole jaksanut tehdä.