Kysymys

Äänikirjan äänitystiedosto liian suuri. miten pienemmäksi

  • 22 lokakuu 2013
  • 3 kommenttia
  • 2880 katselukerrat

Olen yrittänyt lähettää teoksestani äänitystä Elisa Kirjaan, mutta se tulee kokoajan bumerangina takaisin "Tiedosto on liian iso. Se ei aukea tai sitä ei voi käyttää" Aluksi se on tehty Wma muotoon ja olen muuttanut sen mp3 muotoon, jolloin se isoni melkein kaksin kertaiseksi. RAR tiedostona olen myös lähettänyt sen mutta se ei aukea siellä Elisa kirjassa. Minulla äänitys toimii hyvin

3 kommenttia

Hei Rita,

olethan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen kustantajat(at)elisa.fi (tai jos kyseessä on Kirjoita itse -omakustanne, osoitteeseen kirjoitaitse(at)elisa.fi), jotta voimme sopia äänikirjan toimituksesta muulla tavoin. 

t. Laura/Elisa Kirja
Olen ollut sinne yhteydessä kymmeniä kertoja. Jouudumme äänittämään teoksen uudestaan. Kehoittaisin että hankkisitte sinne Elisa Kirjaan uudet laitteet ja ammattimiehet jotka osaa käyttää editointiohjelmia ettei äänityksiä kohinan takia tarvitse äänittää uudestaan kun äänitys lähtee kuitenkin ihan normaalisti meiltä.
Äänitimme teoksen uudestaan kokonaan  käyttäen Sony ICD-PX 333 M digi-sanellinta , jossa on mp3 muoto. Mukana olleella ohjelmalla saimme äänityksen sopivan kokoiseksi ja lähetimme sen Kirjoita itse  latauksen kautta ja se nyt on heillä Elisa Kirjassa.  

Osallistu keskusteluun