Kysymys

Äänikirjan lataus jää jumiihn "Asetettu käsittelyjonoon..."

  • 24 lokakuu 2013
  • 7 kommenttia
  • 2200 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
  • Osallistuja
  • 17 kommenttia
Olen yrittänyt ladata ostamiani äänikirjoja useampaan otteeseen sekä zip- että exe-muotoisena, mutta lataus jää "ikuisiksi ajoiksi" (eilen illalla odotin 3 tuntia) "Asetettu käsittelyjonoon... 0%"-tilaan. Sama tapahtuu sekä koti- että työpaikan PC:llä.

Ihan kaikilla kirjoilla tämä ei tapahdu, esim. Paha, paha tyttö latautuu normaalisti, jonka olen ostanut aiemmin. Uudet äänikirjaostokset Majakanvartija, Enkelintekijä, Julma ja Operaatio Troijalainen eivät suostu latautumaan. Sen sijaan Paha, paha tyttö latautuu molemmilla koneilla koska tahansa ongelmitta, että ongelma näyttää olevan Elisan päässä. Yksittäisinä mp3-tiedostoina lataus toimii, mutta en aio kliksutella yli 50 tiedostoa per kirja :)

7 kommenttia

Minulla jäi myös jumiin Tumman vetten päällä olevan äänikirjan lataus.  Tuli virheilmoitus "Tapahtui HTTP-virhe 0.
https://kirja.elisa.fi/aanikirja/80649/download_progress_js" Eihän tuosta nyt mitään selviä. Joku päivä sitten ostin Hobbitti äänikirjan, se ei myöskään sustunut latautumaan - myöhään illalla latautui ihan ok.  Siitä ajattelinkin, että oisko tungosta, kun on nyt tuo kirjamessut alennus. 
Laitoinkin tabletilla latautumaan tuon saman kirjan "Tumman veden päällä" ja siellä on.  Tässä winukassa ei näköjään onnistu tuo lataus, vaan huutaa tuota "asetettu käsittelyjonoon..."
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Sielläpä muuten on kuin onkin sen verran ruuhkaa että osa äänikirjoista tekee juuri tuota.
Kenellä ei kirjat lataudu oikein, ilmoittautukoon yksityisviestillä, viestiin asiakasnumero tai Elisa Kirjan tunnuksena toimiva sähköpostiosoite, ja äänikirjan nimi, sekä virheilmoitus jonka saa!

Systeemiin on tehty korjaus, eli tulevat kirjat tulevat toimimaan paremmin, mutta vielä voi olla joku missä ongelmaa on, näistä ilmoitusta vaan!
Minulla on samanlainen ongelma. Ostin Korpelan kirjan, Tee itse e-kirja. Se tuli kirjahyllyyni, mutta kun sitä yrittää ladata tablettiin tulee ilmoitus Jonossa
Käyttäjätaso 4
Tänä aamuna minulla onnistui vihdoin kaikkien äänikirjojen lataus (zippinä), noin klo 7.
Käyttäjätaso 2
Olisiko ruuhkasta nytkin kyse kun juuri ostin äänikirjan joka on tänään messutarjouksena.
Lataus loppui yhteen prosenttiin ja antaa virhe ilmoituksen "Palvelin virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.(Virhekoodi1--1011)"
Minä soitin Elisaan eilen ja olin samaan aikaan tabletilla ja Elisasta sanottiin, että poista Jukka Korpelan Tee itse e-kirja. Tein näin painamalla logoa pitkään, jolloin tuli poista komento ja alaspäin oleva nuoli. Kun painoin nuolta, pyöri latauksen ajan prosentit 100 asti ja näin lataus onnistui.

Osallistu keskusteluun