Vastattu

Äänikirjan lataus tietokoneelle ei onnistu

 • 26 tammikuu 2016
 • 2 kommenttia
 • 1138 katselukerrat

Olen tilannut Elisa Kirjasta lähes 180 äänikirjaa vuosien varrella. Sunnuntaina 24.1. ostin useamman dekkarin, kun olivat  niin edullisia. Siirrän kirjat aina tietokoneelle ja siitä sitten iTunesin kautta iPodiin. Ikinä ei aiemmin ole ongelmia ollut, mutta nyt, ihan sama minkä kirjan yritän ladata, niin latausvaiheen jälkeen tulee ilmoitus: allekirjoitus on viallinen tai ei kelpaa. Olen yrittänyt vaikka mitä, tuloksetta. Haluan äänikirjat ehdottomasti juuri iPodiin, sillä se on pieni ja kätevä, kulkee mukana vaikka paidankauluksessa.  Adobe ID -tilini on päivitetty ajan tasalle, sukunimeni ja sähköpostiosoitteeni vaihtuivat joulukuussa, mutta ei tämä estänyt lataamista joulukuussa. Missä siis vika, osaako kukaan auttaa?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Zartsa66 3 helmikuu 2016, 09:00

Ongelmaan löytyi tosi simppeli ratkaisu Elisan asiakastuen kanssa. Vaihdettiin selain Explorerista Mozillan Firefoxiin. Pari viikkoa sitten Windows 10:iin tuli taas päivityksiä ja siellä on ilmeisesti nyt sellaiset suojukset päällä, että  estää äänikirjan lataukset. Firefoxin kautta ei ole ongelmia. Eikä asialla ollut mitään tekemistä Adobe ID:n kanssa. Eli loppu hyvin, kaikki hyvin.
Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Hei 
 • ?

  Voisitko laittaa minulle asiasta yksityisviestiä? Laita mukaan kuvaus tilanteesta ja tiedot kirjoista, joita yritit ladata. Mainitse myös tuo virheilmoitus. Jotain häikkää siellä nyt kuulostaa nimittäin olevan.

  Katsotaan josko tuo nimen ja sähköpostin muutos voisi vaikuttaa asiaan. :)
 • Ongelmaan löytyi tosi simppeli ratkaisu Elisan asiakastuen kanssa. Vaihdettiin selain Explorerista Mozillan Firefoxiin. Pari viikkoa sitten Windows 10:iin tuli taas päivityksiä ja siellä on ilmeisesti nyt sellaiset suojukset päällä, että  estää äänikirjan lataukset. Firefoxin kautta ei ole ongelmia. Eikä asialla ollut mitään tekemistä Adobe ID:n kanssa. Eli loppu hyvin, kaikki hyvin.

  Osallistu keskusteluun