Kysymys

Äänikirjat ei tule näkyviin Lumian Elisa Kirja sovellukseen

  • 14 lokakuu 2016
  • 14 kommenttia
  • 892 katselukerrat

Ostin kaksi äänikirjaa (ja Elisa Kirjan nettisivuilla ne näkyykin Kirjahyllyssä ihan oikein). Ne eivät kuitenkaan millään tule näkyviin Lumian Elisa kirja sovellukseen).
Vanhat kirjat näkyy ja kirjautuminen on kunnossa. Onko niin ettei Elisa kirja sovellus enää toimi Windows Phonella?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

14 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Windows-puhelimen sovelluksella voi kuunnella äänikirjoja sekä lukea kuvaäänikirjoja, mutta e-kirjojen lukeminen ei ole mahdollista. Joten tuon kyllä pitäisi toimia. Oletkos kokeillut asentaa uudelleen tuota Kirja- sovellusta?

Ohjeissa sanotaan: "Lataa ostettu äänikirja laitteelle kohdasta Viimeisimmät tai Kaikki kirjani. Klikkaa Kirjan kansikuvaa, jolloin kirja latautuu laitteelle tai ladatun kirjan toisto alkaa." Mutta sinulla ei sitä näy kohdassa viimeisimmät tai kaikki kirjani?
Ei näy. Ja nyt kun sovelluksen poistaa ja lataa uudelleen häviää kaikki ostetut kirjat. Samoilla tunnuksilla netissä näkyy kirjat. Iphonessa toimii, Lumiassa ei.
Törmäsin juuri samaan. Ostamaani äänikirjaa ei saa mitenkään Windows puhelimen Elisa Kirja - Äänikirjat sovellukseen. Katsoin, että tuolla tosiaan on nykyään lueteltu vain " iPad-, iPhone- tai Android -laitteellesi", mutta huomasin tämän tietenkin vasta kirjan maksettuani ja ongelman ilmettyä. Ymmärrän, että kuolevan käyttiksen sovelluksia ei enää kehitetä. Mutta eikös tuolla nyt voisi pitää täpät niin, että kirjan saisi ladattua vielä tähän vanhaan WindowsAppiin sen aikaa kun meitä käyttäjiä vielä hetken on?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Hmm hiukan erikoinen ongelma. Teen nyt vielä pari peruskysymystä eli kirjauduthan 100%varmasti samoilla tunnuksilla joka paikkaan? Jos menet sovelluksessa "oikealle" päin kohtaan kaikki kirjani niin löytyykö sieltä mitään kirjoja kun olet kirjautuneena sisään? Kirjat eivät tuhoudu vaikka uudelleenasentaisit sovelluksen. Ainoastaan kyseiseltä laitteelta ne voi poistua ja tulee silloin uudelleenladata kirjat. Mikä Lumian kännykkä sinulla on ja kerroit siis, että aiemmin toimi ihan ok? Onko kännykkään tullut viime aikoina isompaa päivitystä?
Kirjaudun samoilla tunnuksilla joka paikkaan. Asensin nyt sovelluksen uudestaan ja tämän seurauksena tosiaan hävisivät kaikki kirjat laitteelta - ei hae siis kirjoja arkistoon/kirjastoon olleenkaan, edes aikaisemmin ostettuja. Asetuksissa sallittu lataaminen myös mobiilidatayhteyksillä. Puhelin on Nokia Lumia 830 Firmware 1.2.17.0 Aplication Version 2.15.4.28 Ei mielestäni ole tullut mitään päivityksiä viimeaikoina. Ja Elisa Kirja sovellus puhelimessa toimi muutama viikko sitten vielä.
Minulla on Lumia 950 ja Elisa kirja -sovelluksesta katosi kaikki ostamani äänikirjat. Kirjat näkyvät Elisa kirja -sivustolla kirjahyllyssä, mutta en saa niitä Elisa kirja -sovellukseen. Olen poistanut Elisa kirja -sovelluksen ja asentanut uudelleen mutta ei auta. Ongelma alkoi pari tuntia sitten.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Kuulostaa siltä että vaatii vikailmoitusta. Laitttaisitteko meille yksityisviestin (http://elisa.fi/palstatiimi), josta ilmenee asiakasnumeron ohella juurikin nuo Paulapl:n antamat tiedot, eli laitteen malli, ohjelmistoversio sekä kirjasovelluksen versio? Kiitos!
Kuulostaa siltä että vaatii vikailmoitusta. Laitttaisitteko meille yksityisviestin (http://elisa.fi/palstatiimi), josta ilmenee asiakasnumeron ohella juurikin nuo Paulapl:n antamat tiedot, eli laitteen malli, ohjelmistoversio sekä kirjasovelluksen versio? Kiitos!

Hei, törmäsin samaan ongelmaan Lumia 925 laitteella. Onko ongelmaan löytynyt ratkaisua? Tällähetkellä uusia kirjoja ei pysty kuuntelemaan Lumia puhelimella. Androidilla toimii.
Kunniamerkki +3
Laitatko sinäkin tietojasi meille tulemaan, niin setvitään sitä kautta!
Puhelimeni on Lumia 640, jossa ohjelmistoversio Lumia Denim (3.15.4.28). Asensin tänään Elisa Kirja -sovelluksen (v 1.3.5.0) ja kokeilin että näytteet toimivat. Ostin tietokoneen kautta ensimmäisen äänikirjani (Maaret Kallion Lujasti lempeä). Avasin puhelimen sovelluksen ja siellä näkyi ko. kirja - mutta vain kahden minuutin näyte siitä. Kokonaista kirjaa en saa mitenkään ladattua, olen yrittänyt monta kertaa ja eri tavoilla, poistanut ja asentanut uudestaan.

Näytekirja on milloin ladattuna, milloin arkistossa, kokonaan en saa sitä poistettua.

Kohdasta "Lisää äänikirjoja" pääsen selaimeen, kirjaudun Elisa Kirjaan ja näen kirjahyllyssä ostamani kirjat. Valitsen kirjan ja yritän ladata sitä. Kohta A (Lataa kirja yhtenä pakettina, 11M), valitse, aloita lataus. Tulee kysymys haluatko avata vai tallentaa tiedoston, valitsen tallenna. Tulee ilmoitus "Tämän tiedoston lataaminen ei valitettavasti onnistu."

Puhelin on wlan-verkossa. Ruksasin asetuksista "salli lataaminen mobiilidatayhteyksillä", mutta sillä ei ollut vaikutusta.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Laitatko Sannel1 meille yksityisviestillä Elisa Kirjan asiakastietojasi, niin tarkastetaan tilannetta? 🙂
Tarkoitatko yksityisviestillä chattia vai mitä? En löydä sellaista kohtaa täältä.
Löysin jonkun paikan, josta lähti yksityisviesti palstatiimille. Meniköhän väärään paikkaan?
Käyttäjätaso 3
Sannel1, joo perille on tullut viesti! 🙂