Vastattu

Äänikirjoista

 • 16 heinäkuu 2015
 • 6 kommenttia
 • 2195 katselukerrat

Löysin reilu vuosi sitten aivan uuden rakkauden, nimittäin äänikirjat! Ei ole enää tylsää lenkillä, siivotessa, ruokaa laittaessa eikä kun ripustan pyykkejä kuivumaan. Muutama asia kuitenkin ihmetyttää.

1. Miksi äänikirjoja ilmestyy niin vietävän hitaalla tahdilla? Tietysti prosessiin kuluu oma aikansa, mutta äänikirjojahan oli jo c-kaseteilla, miksi ne pitää lukea uudelleen? Uskon myös, että valikoimaa voitaisiin laajentaa nopeammin, jos siihen olisi haluja.

2. Tämä ihmetyttää ehkä eniten: miksi ihmeessä äänikirjojen ilmestyminen alkaa kirjasarjan keskeltä?! Minä ainakin haluaisin aloittaa Ariel Kafka -sarjan ja Tappajan näköinen mies -sarjan 1:sestä enkä 3:nnesta kirjasta. Tämä on hyvin tyypillistä, enkä ymmärrä sen logiikkaa.

3. Ymmärrän täysin, että kaikkia ei voi miellyttää ja jollakin perusteella pitää valita ne, mitä ensin julkaistaan, mutta näistäkin huolimatta uskon äänikirjojen kuluttajien olevan enemmän kiinnostuneita Nora Robertsista kuin vaikkapa Jane Austenista (millään lailla vähättelemättä Jane Austenia, mutta jos todellakin ajatellaan myynnillisesti).

Äänikirjojen ansiosta olen kuitenkin löytänyt uusia, ihania kirjoja ja kirjailijoita, joten kiitos siitä! Siihen liittyen toivoisin lisää Eeva Tenhusta ja Sirpa Tabet`a äänikirjoina!
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Ammattimies 17 heinäkuu 2015, 10:49

Kiva kuulla, että äänikirjat ovat mieleisiäsi! Laitoin tämän palautteesi äänikirjoista eteenpäin, josko tulevaisuudessa saataisiin paremmassa järjestyksessä ja paremmalta kirjailijalta 😉
Katso alkuperäinen viesti

6 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Kiva kuulla, että äänikirjat ovat mieleisiäsi! Laitoin tämän palautteesi äänikirjoista eteenpäin, josko tulevaisuudessa saataisiin paremmassa järjestyksessä ja paremmalta kirjailijalta 😉
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • Sain vielä vastauksen palautteeseesi:

  1. Tämä on hyvä idea ja itse asiassa Elisa Kirjassa on viime aikoina ilmestynyt useita äänikirjoja, jotka ovat jo aiemmin ilmestyneet CD –formaatissa. Äänikirjoja on julkaistu mm. Jari Tervolta, Reino Lehväslaiholta, Danielle Steeliltä ja Veikko Huoviselta.

  2. Ja 3. Ilmestyvistä äänikirjoista ja niiden ilmestymisjärjestyksestä päättävät kustantajat oman harkintansa pohjalta. Välitämme aina kirjatoiveet kustantajille tietysti 🙂
 • Kiitos vastauksesta! Toivottavasti kustantaja ottaa palautteen yhtä positiivisesti=)!
  Minäkin rakastan äänikirjoja ja olen harmissaan kun ei ole yhtään Nora Robertsin äänikirjaa suomeksi. Kaipaisin myös Lisa R. Jonesin inside out kirjasarjan loppuja kirjoja.
 • Sain vielä vastauksen palautteeseesi:

  Äänikirjoja on julkaistu mm. Reino Lehväslaiholta,

  Noita Lehväslaihon kirjoja sais taas tyrkätä lisää kun alkavat olemaan loppuun kuunneltuja 🙂
 • Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Pidetään toivetta korvan takana! 🙂

  Osallistu keskusteluun