Kysymys

Ärsyttävä uudelleenohjaus webmailistä kotisivuun

  • 23 huhtikuu 2014
  • 4 kommenttia
  • 987 katselukerrat

Luen Elisan, kuten muutkin omistamani sähköpostilaatikot 99%-sesti wem-yhteydellä webmail.kolumbus.fi=webmail.elisa.net .

Kun palvelusta kirjautuu ulos ja haluaa mennä toiselle sivulle, niin juuri kun on ehtinyt kirjoittaa osoitteen (esimerkiksi jhonkin toiseen postilaatikkoon), niin eikös sekunnin parin päästä pompahtaa elisa.fi:n kotisivu esille. Tällaiset vie minut raivon partaalle. Näyttää muuten siltä, ettei tämän palstan viesteihon myöskään onnistu mitenkään kirjoittaa otsikkoa, ainakaan ennenkuin on kirjoittanut viestin. Kun kirjoitaa sanan ärsyttävä, niin se ehdottaa kaikkia muista otsikoita kuin se mistä nyt kirjoitan, eikä mitenkään pääsee kirjoitusikkunaan.

Tapansa kullakin, mutta ainoa ennustava tekniikka mitä käytän on osoitteiden arvaus omassa selaimessa ja joskus OpnOfficen sana-arvaus. Esim ennakoiva SMS on *****estä, varsinkin kun viestejä kirjoittaa joskus suomen ja joskus ruotsinkielellä. Lähtevät viestit saattavat näyttää vaikka miltä kun automatiikka korjaa vaikka et haluaisi.

4 kommenttia

Sama harmittava vika on minullakin webmailiin kirjautumisessa, tosin aukeava sivu on elisa.net-etusivu.
Onkohan tämä vika huomattu Elisalla?
Käyttäjätaso 5
Hei lussej,

Tervetuloa Palstalle ja kiitos palautteesta. Tuo uudelleenohjautuminen taitaa olla hieman mielipiteitä jakava ominaisuus. Kehitellään näitäkin asioita eteenpäin, samoin kuin tuota mainitsemaasi ennustavaa tekstinsyöttöä viestin otsikossa.
Eihän se ole uudelleenohjaus.

Siinä palataan kirjautumissivulle ja sitten vasta jonkin ajan kuluttua siirrytään Elisa.net etusivulle, vaikka on aloittanut suoraan tuolta kirjautumissivulta käymättä ensin etusivulla.

Osallistu keskusteluun