S-ryhmän Bonus S-Etukortille ei kerry kaikista liittymistä?

  • 3 February 2023
  • 8 kommenttia
  • 2449 katselukerrat

Kyllä niin tuli paha mieli!  Vaihdoin operaattorin entisen päättyessä. Elisan esittelyssä kerrotaan, että  joistakin Elisan liittymistä kertyy S-bonusta.

Valitettavasti minun liittymätyyppini ei kerrytä bonuksia HALVAN LIITTYMÄN hinnan vuoksi. Kalliimmista liittymistä saa bonukset.

Johtopäätökseni on, että kun sinulla on varaa operaattorin kalliimpaan liittymään, saat vielä S-ryhmältä palkkion. Vähävaraisemmat älkööt vaivautuko vähäisten varojensa vähiinkään kerryttämiseen. Olishan niissä ollut joku sentti puhelinlaskun maksuun.

Suurkiitos Elisalle ja S-ryhmälle!



EDIT 7.2.2023 // muokattu otsikkoa kuvaavammaksi -draakki

Burnett 1 vuosi sitten

Moikka @mummeli76 ja tervetuloa OmaYhteisöön! 😊

Ikävä kuulla, että koet asian noin. 🤔 Tosiaan puheliittymissä vain 5G-liittymistä kertyy S-ryhmän S-bonusta.

Katso alkuperäinen viesti

8 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

Moikka @mummeli76 ja tervetuloa OmaYhteisöön! 😊

Ikävä kuulla, että koet asian noin. 🤔 Tosiaan puheliittymissä vain 5G-liittymistä kertyy S-ryhmän S-bonusta.

Käyttäjätaso 7

Moikka @mummeli76 ja tervetuloa OmaYhteisöön! 😊

Ikävä kuulla, että koet asian noin. 🤔 Tosiaan puheliittymissä vain 5G-liittymistä kertyy S-ryhmän S-bonusta.

Valitettavasti.

Kaikkien liittymien muuttamisesta toimimaan 2G-,3G-,4G- ja 5G-verkossa on jo keskusteltu täällä Yhteisössä , niin silloinhan niistä kaikista voisi saada myös S-bonusta. Toki nykyiset 5G-liittymät ovat tarpeettoman nopeita/kalliita eli hitaampia ja halvempia pitäisi saada myös tarjolle.

Ei sitä tarvi pahoitella, että "koen". Kyllä koen olevani eri arvoinen, kun en halua ottaa kalliimpaa liittymää. Halvemmallakin saan asiani hoidetuksi. Mutta Elisa ja S-ryhmä haluavat palkita kalliimpien liittymien käyttäjät. Esim minun bonukseni ovat lillukanvarsia. Ääs ei köyhdy enkä minä rikastu. Muutaman sentin bonus olis kiva saada. Onko se Elisalta pois, jos S-ryhmä antaa bonuksia halvemmille liittymille? Pankaa toimeksi ja lopettakaa turhat "keskustelut". Ottaa päähän!!!

Käyttäjätaso 7

Onko se Elisalta pois, jos S-ryhmä antaa bonuksia halvemmille liittymille? Pankaa toimeksi ja lopettakaa turhat "keskustelut". Ottaa päähän!!!

Eiköhän tuossa ole sisäänleivottuna jonkinlainen rahavirta Elisalta äs-ryhmän suuntaan. Siis asiakas maksaa liittymästä hieman enemmän, ja Elisa välittää osan tuosta “ylimäärästä” ässälle, joka maksaa osan tuosta ylimäärästä asiakkaalle bonuksena. Tuloksena pieni siivu rahaa ja pysyvämpää asiakaskuntaa sekä Elisalle että ässälle. Asiakkaalle parempi mieli ja kevyempi lompsa.

Tuo kuvio on tietysti helpompi rakentaa kalliiseen tuoteryhmään.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Elisan S-bonus kuviot ovat varsin erikoisia. Tarkka 50M sai S-bonusta (asiakaspalvelu oikein mainosti) 4,90€/kk 24kk ajaksi, senkin jälkeen vielä tuli noin 10€/kk maksulla bonuksia. Nyt sitten se on jo vaihdettu 100M mobiililaajakaistaan noin 18€/kk ja siitä ei sitten bonuksia saa. Ilmeisesti halusivat MOI:lta asiakkaat silloin pois ja tarjosivat nuissa kampanjoissa bonukset kaupanpäällisiksi.

 

@mummeli76 Suosittelen valitsemaan sellaisen liittymän, joka palvelee käyttötarkoitustasi ja maksaa sopivan verran. Oletko katsonut MOI mobiilin hinnat ja Globetelin? Niissä olisi vielä semmoinen plussa, että heillä ei ole tarjoushintoja, vaan aina samat hinnat, jotka mielestäni ovat varsin edulliset kolmeen suurimpaan operaattoriin verrattuna.

Nyt kun katsoin .mistään puhelinliittymistä eikä mobiililaajakaistasta saa enään s- bonusta. Onko yhteystyön lopetettu?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

S-Bonusta kerryttävien liittymien myynti Elisalla on valitettavasti lopetettu tammikuussa 2024. Nykyiset, jo bonusta kerryttävät liittymät (eli S-Bonus on jo aktivoitu vanhalle S-Bonusta kerryttäneelle liittymätyypille) säilyvät ennallaan.

Elisan ja S-ryhmän välisessä yhteistyössä on tapahtunut muutoksia, jotka vaikuttavat asiakkaan Bonuksen kerryttämiseen Elisan tuotteissa uusmyynnissä tai liittymätyypin vaihtuessa.

Nyt kun katsoin .mistään puhelinliittymistä eikä mobiililaajakaistasta saa enään s- bonusta. Onko yhteystyön lopetettu?

 

S-bonukset saa nykyisin DNAn MOI-liittymistä. Sieltä saa honukset myös edullimmasta liittymästä.

Osallistu keskusteluun