Kysymys

APUA Multi Sim

  • 10 huhtikuu 2014
  • 5 kommenttia
  • 1385 katselukerrat

Moi

Asia on vanha, mutta vika vaivaa edelleen. Multi Sim liittymä, kaksi puhelinta käytössä Lumia 920 ja Lumia 800. Normaali oloissa molemmat puhelimet soi yhtä aikaa, niin kuin pitäisikin, mutta aina joskun Lumia 920 ei hälytä. Puhelin käynyt huollossa kaksi kertaa, kaikki mahdollisesti vikaan liittyvä on vaihdettu takuuseen. Siltikin vika on ja pysyy. Elisalle tehty häiriöilmoitus asiakaspalvelun kautta, kuittasivat viestillä liittymän olevan ok. Puhelin kunnossa, liittymä ok, mutta...

Onko kukaan Multisimin käyttäjä törmännyt samaan vikaan. Aion mennä huoltoon vielä kerran ja vaihdan puhelimen uuteen. Tämän jälkeen, jos vika ei korjaannu vaihdan liittymää ja operaattoria (perheessä neljä liittymää).

 Vika ei todellakaan ole mikään uusi tuttavuus, puolisen vuotta sitä on seurattu kahden puhelimen avulla. Kortteja on uusittu ja vaihdettu ristiin. Aina sen vaan on se 920 joka ei soi. Vika on paikasta riippumaton. Vian ollessa päällä puhelimella ei voi soittaa, ilmoittaa vaan että puhelu katkaistu. Netti toimii kyllä ja Whats appeja pystyy lähettämään.

Mika Laine

5 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Vaikuttaa kummalta ongelmalta. Itelläni on käytössä samainen palvelu viidellä SIM-kortilla. Pääasiallisesti käytössä on ainostaan kaksi kerrallaan. Yleensä pääkortti (MultiSIM 1) on pois päältä, ja tekstiviestit on käännetty johonkin toiseen luureista. En ole vieläkään päässyt yli fyysisen qwerty-näppäimistön puutteesta, joten käytän viestintääni ainoastaan laitteita, joissa on oikea näppäimistö.  Jollaan tässä kovasti odottelen näppäimistöllistä toista puoliskoa, pääsisin viimein kaupoille ko. tuotteesta.

Itse asiaan: Silloin kun avoinna on useampi luuri kerrallaan voisin väittää, että ne kaikki soivat aina. Soittoääni alkaa viimeistään parin sekunnin sisällä ensimmäisestä piippauksesta. Kaikissa luureissani on sama soittoääni valittuna. Jännän tuosta ongelmastasi tekee se, että kerrot vaihtaneesi SIM-kortteja päikseen ja 920 on aina se joka jää soimatta. Eikä sulla kuitenkaan ole soitonsiirtoja käytössäsi.

Kerrot myös toisesta ongelmasta, joka ilmenee (samaan aikaan?) kun tuo 920 jää soimatta. Et voi soittaa ko. laitteella esimerkiksi takaisin soittajalle. Mainitsit, että netti ja Whatsup toimivat kuitenkin samaan aikaan.  WLANissa vai operaattorin verkossa? Yleensä Elisa/Saunalahti operaattoriteksti häviää näytöltä, jos laite on pudonnut verkosta. Tällöin puhelutkaan eivät hälytä. Aika mystiseltä kuulostaa. 
Moi
Tosiaan nettiin pääse omalla mobiililla, ei tarvi wlania. Matkapuhelin verkko on pimeenä. Näytöllä 3G...

Miia
Käyttäjätaso 6
Näiden perusteella osoittaisin julmasti puhelinta. Jos korttia on mahdollista testata kolmannessa puhelimessa (mieluiten toinen malli vielä), niin tuollahan pystyisi helposti rajaamaan ongelman aiheuttajaa.
Moi

Lumia 920 lähti viikko sitten huoltoon kolmannen kerran samasta viasta. Nyt käytössä Lumia 900 ja 800.

Viikon ajan seurannut saapuneita puheluita ja tiedot täsmää. Montakohan kertaa puhelinta täytyy samasta viasta käyttää huollossa ennen kuin se vaihdetaan uuteen ?

Kaikesta vastoinkäymisestä huolimatta odotan innolla uutta lumia 930

Mikki
Käyttäjätaso 3
mika_laine kirjoitti:
Moi

Lumia 920 lähti viikko sitten huoltoon kolmannen kerran samasta viasta. Nyt käytössä Lumia 900 ja 800.

Viikon ajan seurannut saapuneita puheluita ja tiedot täsmää. Montakohan kertaa puhelinta täytyy samasta viasta käyttää huollossa ennen kuin se vaihdetaan uuteen ?

Kaikesta vastoinkäymisestä huolimatta odotan innolla uutta lumia 930

Mikki

Kolmannella kerralla pitäisi tulla uusi puhelin.

Osallistu keskusteluun