Kysymys

Arabianrannan alueverkko

  • 20 helmikuu 2011
  • 5 kommenttia
  • 1566 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 2 kommenttia
Moi!

Saimme ilmoituksen, että talossamme tehdään teknisiä muutoksia(Gunnel Nymanin katu) jotka mahdollistavat jatkossa
jopa 100M yhteysnopeuden. Asunnossamme on ollut jo n.1v 100M yhteys ja tämän teknisen muutoksen jälkeen yhteysnopeus putosi 10M.
Oliko tällä uudistuksella tarkoitus pudottaa asukkaiden yhteysnopeutta ja tarjota heille mahdollisesti nopeampaa yhteyttä myöhemmin maksua vastaan?

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Tiettyä kohdetta koskevaan kysymykseen saa vastaukseen lomakkeella: http://saunalahti.fi/asiakaspalvelu/nettuote.php
Ei näytä vastausta tulevan..
Alueverkon normaali yhteysnopeus on 10/10, eli olet saanut nauttia tavanomaisen tarjonnan yli menevästä palvelusta.

Nyt palvelu vastaa luvattua.
Tiedän kyllä, että luvattu nopeus on 10/10. Ihmettelen vaan, miksi on toiminut yli vuoden 100/10 ja nopeus pudotettiin takaisin 10/10:ksi. Samalla yritän tiedustella mahdollista hintaa 100/10M yhteydelle.

Tiedän kyllä, että luvattu nopeus on 10/10. Ihmettelen vaan, miksi on toiminut yli vuoden 100/10 ja nopeus pudotettiin takaisin 10/10:ksi. Samalla yritän tiedustella mahdollista hintaa 100/10M yhteydelle.


Poistin tästä ketjusta juuri aikaisemmin annetun vastauksen, sillä Arabianrannasta tuli hiljattain uutta tietoa.

Arabianrannan alueverkossa on tapahtumassa uudistus, josta tkautto olikin jo saanut ilmoituksen. Tästä syystä nopeudet ovat pudonneet alkuperäisen sopimuksen vaatimalle tasolle, eli 10/10M nopeuteen, joka on tarjottava perusnopeus. Tulossa olevat muutokset saattavat aiheuttaa katkoksen tietoliikenteeseen, joka on lyhytaikainen katkos. Uuden sopimuksen ja teknisen uudistuksen myötä Saunalahti pystyy jatkossa tarjoamaan jopa 100/10M yhteyksiä ja uusia palveluja, kuten Elisa Viihde. Uudet nopeusvaihtoehdot ja palvelut tulevat tarjolle myöhemmin kevään aikana, heti kun alueverkon päivitys on saatettu loppuun. Näistä tiedotetaan asukkaita lisää kevään 2011 aikana.

Osallistu keskusteluun