Kysymys

Asensin windows 10 64 bittiselle pöytäkoneelleni. Tuloksena on että työpöytänäkymä vilkkuu eikä ota

  • 11 elokuu 2015
  • 6 kommenttia
  • 2779 katselukerrat

Elikkä näyttö vain vilkkuu työpöytänäkymässä, mutta muu ei sitten toimikaan.. Näytön ohjaimessako vika?

6 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Omalla koneella oli sama juttu.

Asennuksen jälkeen näyttö välkkyi hetken, mutta kun näyttiksen ajurit asentuivat automaattisesti vika korjasi itse itsensä. Pystyykö konetta käyttämään ollenkaan, jotta pääset katsomaan uusimmat ajurit käyttöön?
Konetta ei pysty käyttämään
Käyttäjätaso 3
Millainen on näytönohjaimesi, ja millaisella kaapelilla olet näytön kytkenyt tietokoneeseen? Oletko kokeillut ihan vain pistää näytön kiinni VGA-kaapelilla emolevyn omaan näyttöporttiin? Sen pitäisi toimia ihan ilman mitään erityisiä ajureita, että konetta pystyy edes käyttämään.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Itselläni on myös 64-bittinen kone, mutta näyttö on liitetty HDMI-kaapelilla, eikä vilku. Ainoat ongelmat olivat nuo toisessa ketjussa mainitsemani USB-porttien ohjaimet, jotka kokeilin päivittää, jonka jälkeen alkoivat myös näppäimistö ja henkilökortin lukija toimia.
Käyttäjätaso 3
Löysin muuten toisenkin ohjeen joka voisi ehkä välkkymisen korjata. On puhuttu että tuo välkkymisongelma voi aiheutua Windowsin vikatilojen raportointityökalusta (Windows error reporting service).

Tämä on korjannut välkkymisongelman ainakin joillakin, eli kannattaa kokeilla. Näin vapaasti suomennettuna, aluksi avaa käynnistä-valikon hausta ohjelma "msconfig", ja sieltä siirry siirry "Palvelut"-välilehteen. Palveluiden listasta sitten sammutat tuon vian raportointipalvelun ottamalla sen kohdalta täpän pois ja käynnistämällä tietokoneen uudestaan.
Ongelma oli sen verran akuutti että piti ottaa yhteyttä asiantuntijaan(?) joka poisti kympin ja asensi vanhan käyttiksen taas koneelle... En osaa sanoa oliko oikea toimenpide..maksoi kuitenkin jotain kymppejä..

väitti kympissä olevan niin paljon bugeja ettei kannata vielä ottaa käyttöön.

Osallistu keskusteluun