Kysymys

Bewan Kotiboksi A2100N Wlan pätkii

  • 1 huhtikuu 2014
  • 10 kommenttia
  • 4572 katselukerrat

Hei,

Tähän asti on tuo modeemi hoitanut hommansa hyvin, mutta nyt on Wlan alkanut katkeamaan ja itse asiassa koko modeemi käynnistyy uudestaan punaisten valojen kera muutaman kerran illassa (silloin kun on Wlan-liikennettä) ja AirPlay AppleTv:lle on alkanut pätkimään ihan urakalla. Noin vuoden verran on toiminut Wlanissakin hyvin. Resetoitu on, se ei auttanut ja yksi toinen Wlan verkko on alueella, ollut jo vuosia, että tuskin sekään liikaa on. 

Vanha Linksys pelaa Wlanissa mainiosti samoilla laitteilla, mutta siitä ei tule IPTV-kanavat läpi. Joten laitevaihtoa kait aspasta?

Olisin kuitenkin vielä kokeillut tuon Wlan-kanavan vaihtoa, mutta sitä ei näköjään enää voi OmaEllussa vaihtaa? Kanava on modeemin hallinnan mukaan 7

Piuhan päässä Bewan toimii moitteettomasti, ongelmat vain Wlanissa.

Waiski

10 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Radiokanavan vaihto onnistuu OmaElisassa vielä, jos pääset vanhaan näkymään. Uuteen tuota ei oltu vielä keretty laittaa.

Jos lisäät asiakasnumeron profiiliisi, ni voin mahdollisesti koittaa muuttaa tuota puolestasi, jos et ite siis pääse käsiksi radiokanavan hallintaan.
Vanhalle sivulle ainakin Viihteen osalta pääsee uuden asiointisivun oikeassa yläreunassa olevasta Lisäpalvelut valinnasta ja siellä alaosassa olevasta linkistä:

KotisivutVoit muuttaa kotisivu- ja tietoturvapalveluiden asetuksia Oma Elisa -palvelussa. Eikö tätäkään olisi voinut tehdä ainakin ylimenokauden ajaksi helpommin löydetttäväksi.:(
Kiitos näistä, sain uuden modeemin, mutta eipä tuolla uudella oma elisan sivulla onnistunut Wlan-salasanankaan vaihto...

Kiitos antero, löysin vanhan ja toimivan asetussivun ja sain salanan mieleiseksi ja radiokanavan pois automaatilta uudestakin lootasta.

Eipä tosiaan ole sivujen päivitys mennyt Ellulta nappiin..

Kiitos paljon avusta!
Kotiboksiin tuli päivitys "elisa 11".

Tämän jälkeen toiminta huononi entisestään, eli pätkii yhteyden muutaman tunnin välein.

Virtajohdon irroitus tai resetointi auttaa.

WLAN-kanavaa yritin vaihtaa, mutta en millään löydä mistä se muutetaan. Ei onnistu OmaSaunalahdesta, eikä modeemin setupin kautta (192.168.100.1)

Mikä nyt neuvoksi?
Käyttäjätaso 1
Löytyiskö Wlan kanavanvaihto tuolta ?

http://aijaa.com/zRfT6b
Moikka, ei ollut silloin vielä tuolla tuota kanavanvaihtoa, eikä se siitä kiinni ole... On aika kehno wlan-viritys tuossa lelussa.

Mutta, ongelmani on ratkaistu.. omalla rahalla :)

Elisan ryskäboxista wlan off ja modeemi siltaavaksi.. siihen kiinni ellun digiboxi ja wan-porttiin Airport Extreme.. nyt toimii ja AppleTv ei pätki enää yhtään.

Tallenteet ja Hd-kanavat, toimii hienosti, kuten myös muut laitteet jotka ovat kiinni extremessä..

Ei paljoa kiitoksia elisan suuntaan ...

   
Vaihdoitko muita asetuksia kuin modeemin wlan offiksi ja siltaus päälle. Mulla ei ainakaan tuntunut sekään auttavan Airport Extremen kanssa vaan imac ja macbook putoaa edelleen tasaisesti verkosta.
Enpä muuta tehnyt, ihan perusasetuksilla ajelen.. Pysyykö sinulla macit verkossa kiinni, jos kokeilet ethernet-piuhan kanssa?
Meillä kans pätkii toi wlan. onko siihen löytynyt mitään apuja?
nyt tuossa ei windows 7 koneella päässyt ollenkaan kiinni boksii eikä lumia 610 toimi.

Onko noissa bokseissa joku takuu vai joutuuko mennä kauppaan ostaan uuden? 

Osallistu keskusteluun