Vastattu

c more ei suostu toimimaan

  • 12 kesäkuu 2014
  • 15 kommenttia
  • 1313 katselukerrat

elisaviihde + cmore kanavapaketti, valkoinen PACE. Cmore kanavat eivät suostu näkymään. erroria ilmoittaa, ja pyytää käynnistämään boksin uudelleen, ei auta vaikka miten kertaa käynnistää. palvelun piti avautua 10.6., mutta siis vieläkään (no joo mennyt peräti 1,5vrk siitä kun piti aueta, mutta soppari kumminkin tehty jo 2.6.)

pitääkö vaan soittaa aspaan ja jonotella, vai odottaa vielä että palvelu avautuu. Elisaviihde valikon mukaan cmore on jo käytössä.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi kivihamark 26 kesäkuu 2014, 14:28

No niin posti toi uuden netgem 7700 boksi, ja samantien alkoi homma pelittää. näkyy kanavat jne. ja onpahan hieno apple tv boksin vieressä hyllyllä :) 

toivotaan nyt että jatkossakin toimii.

mitähän mä teen tolle pacelle ja toiselle zyxelille?

Katso alkuperäinen viesti

15 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Hei kivihamark,

Tervetuoa Palstalle! Kannattaa kokeilla vielä modeemin ja digiboksin resetointia: http://asiakastuki.elisa.fi/ohje/187/

Jos lisäät Palstan profiilitietoihin asiakasnumerosi, pääsemme tutkimaan liittymäsi tilannetta tarkemmin.
päivitetty. eilen keskusteltu teknisen tuen kanssa puolisen tuntia. resetoitu reititin, vaihdettu reititin. oma on buffalo airstation, kokeiltu elisan zyxel. pätkii verkkoliikennettä. Zyxel ei päästä mitään läpi. jos laittaa suoraan kaapelin seinästä paceen näkyy cmore, mutta ei elisaviihde valikko. Ei näy myöskään info kanava, eikä mikään muukaan elisan kanava. Eilen pätki pahasti myös tallenteen katsominen, eli kuva pysähtyi n 30sek aloituksesta ja kun stoppaa ja aloittaa uusiksi sama tapahtuu. Kun käynnistin uudelleen ja tein kanavahautkin joutesssani, sain katsottua ohjelman kokonaan. Tallennukset kyllä ilmaantuu valikkoon ajallaan. en ole ainakaan vielä huomannut että joku olisi jäänyt välistä.

En mielelläni kyllä alkaisi tällaista tappelua käymään laitteen kanssa seuraavaa kahta vuotta. tekninen tuki laittoi uuden zyxelin postiin, mutta musta vähän tuntuu että se vika on tuossa pacessa.
Käyttäjätaso 5
Ok, kokeillaan aluksi uudella Zyxelillä, josko tilanne korjaantuisi sillä. Ilmoittele, jos ongelmat jatkuvat niin ihmetellään hieman lisää.
NYt on uusi zyxel. sain ainakin kannettavan ja iphonen siihen liitettyä, joten netti näkys toimivan (nopeustestin mukaan n. 55 nopeudella), mutta eipä ollut mitään hyötyä cmoren, infokanavan tai minkään muunkaan näkyvyyteen. eli ei näy mikään viihteen kanava, eikä myöskään elisaviihde valikko. 

Olisi ihan kiva nähdä joskus edes noita smoren sarjoja, kun ei saa mihkään talteenkaan niitä nyt. 
Käyttäjätaso 6
Onko Pace kytketty suoraan nyt zyxeliin verkkokaapelilla?

Näkyykö kanavat jos kytket digiboksin suoraan nousuun verkkokaapelilla?

Laitatko yksityisviestillä vielä digiboksin MAC-osoitteen. Varmistetaan, että mac-osoite täsmää täällä tietoihin.
verkkokaapelilla kytketty.

kanavat näkyy (ainakin info ja cmore) kun laittaa suoraan verkkopiuhan paceen. 

laitan macin
laitoin oman airstationin takaisin, että saa netin toimimaan muissa laitteissa. toimii viihdevalikko, kuten aiemminkin, mutta lisäkanavat ei näy. 

missähän kohtaa palvelun voi perua, kun ei ole vielä päivääkään toiminut?
Käyttäjätaso 6
Kiitos tuosta mac-osoitteesta. Tarkistin tuon avulla IP-osoitteen, jonka digiboksi on saanut. Tämä näyttäisi tulevan sisäverkosta 192.168.11 alkuinen. Eli Xyxeli ei ole jakanut IP-osoitetta suoraan digiboksille. 

Oliko airport mahdollisesti käytössä kuitenkin tuossa jossain välissä? 

Tämä olisi ainoa järkevä syy tuohon, miksi maksukanavat ei näy tuolla kokoonpanolla.

Toimiiko seuraavilla kytkennöillä?  Laita Zyxel suoraan datanousuun ja zyxelistä verkkokaapeli suoraan digiboksiin. Saadaan rajattua ainakin varmasti tuo ongelman aiheuttaja.
kokeiltu juuri puhelimessa teknisen tuen kanssa kaikki variaatiot, ei toimi kanavat millään kolmesta reitittimestä ei suoraan, ei huonepistokkeen kautta. kanavat saa näkyviin kun ottaa reitittimen välistä pois, mutta sitten ei toimi viihde valikko. 

viihdevalikko toimii buffalolla, ei zyxelillä. cmore kanavat (ja infokanava myös) toimii ainoastaan kun ottaa reitittimen pois välistä.
vikailmoitus tehty, ja toivon mukaan asentaja käy joskus, ja ehkä saan sitten uuden digiboksin, ja jos sekään ei auta, niin sitten meitä ei ole tarkoitettu yhteen...

niin ja mähän maksan tästä näkymättömästä palvelusta vielä kuukausimaksua 😕
kokeilin nyt vielä pacen tehdasasetusten palautusta, mutta eipä auta. ei toimi. 
buffalon asetuksista käyty katsomassa että multicast : enabled.

SnoopingMulticast Aging Time

Enable
hiphei, nyt sain viestin, että mulle lähetetään uusi digiboksi. jää nähtäväksi toimiiko sekään
No niin posti toi uuden netgem 7700 boksi, ja samantien alkoi homma pelittää. näkyy kanavat jne. ja onpahan hieno apple tv boksin vieressä hyllyllä :) 

toivotaan nyt että jatkossakin toimii.

mitähän mä teen tolle pacelle ja toiselle zyxelille?
olipa pitkä ilo tuostakin p.....a, nyt sitten ilmoittaa että salattu kanava kun yrittää cmorea katsoa. johan mä ehdin melkeen yhden illan nauttia tästä palvelusta. ei jeesus sentään että alkaa mennä hermo tämän kanssa. 

muoks. virtapiuha irti ja takas auttoi. toimii taas.

Osallistu keskusteluun