Vastattu

Cybook Muse HD lukulaitteen akun lataaminen

  • 18 marraskuu 2017
  • 6 kommenttia
  • 868 katselukerrat

Käyttöohjeissa mainitaan vain "Akku kestää yhdellä latauksella jopa viikkoja." Mitä sen jälkeen? Laitteen mukana ei tullut laturia, joten onko kyseessä vain kertakäyttötuote. Muutenkaan akun lataamisesta, millä ja miten, ei ole mitään mainintaa käyttöohjeissa. Puuttuiko lukulaitepaketistani laturi vai millä keinolla lukulaitteen akun lataus onnistuu, jos onnistuu?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Knecht 18 marraskuu 2017, 20:40

Lukijan akku ladataan Micro-USB laturilla tai Micro-USB kaapelilla tietokoneen USB-liittimestä.Sinänsä paha kömmähdys ohjeen laatijalta, kun on jäänyt kertomatta noinkin oleellinen asia lukijan käytössä.

https://elisa.fi/attachment/content/Cybook_lukulaite_ohje_ja-UKK.pdf
Katso alkuperäinen viesti

6 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Lukijan akku ladataan Micro-USB laturilla tai Micro-USB kaapelilla tietokoneen USB-liittimestä.

Sinänsä paha kömmähdys ohjeen laatijalta, kun on jäänyt kertomatta noinkin oleellinen asia lukijan käytössä.
https://elisa.fi/attachment/content/Cybook_lukulaite_ohje_ja-UKK.pdf
Kiitos nopeasta ja toimivasta vastauksestasi selkeään ongelmaan, johon löin pääni. Tuolla pääsen eteenpäin ja teholukijana saan kaiken lukulaitteesta irti. Olin jo valmis heittämään koko lukulaitteen seinään tai takaisin Elisalle.

Ketutti, potutti ja olin haljeta kiukusta. Kiitos sinun, pysyn kasassa ja jatkan lukulaitteesta nauttimista. Mukavaa päivän jatkoa ja kiitos:)
Käyttäjätaso 2
Noita "puhelimen" latureita alkaa tosiaan olemaan nurkat täynnä, eikä lisä ole välttämättä tarpeen. Minä käytän Kindle-lukijaa. Myöskään kahden hankkimani Kindle-lukijan mukana ei tullut laturia, vain pelkkä USB-kaapeli.
  1. Mistä näkee että laitteen akku täynnä ? 2. Miten kauan yleensä täyteenlataus kestää jos akku loppunut ? Yläkulmassa vain salaman kuva -ei näe missä vaiheessa lataus on.
Olelliset asiat puuttuvat käyttötietoista/pikaopaksesta. Kesti pitkään, kun löysin vastauksen lukulaitteen lataamisesta. :-(
Edellä olevalla kysyjällä 2 kuukautta sitten kysymys, mutta ei vastattu?
Pikaopaksessa kerrotaan vähän, että mistä voi johtua, jos laitteen näyttö ei reagoi. Olen pistänyt laitteen lataukseen, mutta kun ei tiedetä, miten nopeasti se latautuu...en saa yhteyttä laitteeseen...
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Pahoittelut että kysymykseen on jäänyt vastaamatta 😞 Laitteen laajempi käyttöopas löytyy https://bookeen.com/pages/manuels-declaration-conformite?lang=en sivulta englanniksi. Pikaoppaassa on esiteltynä laitteen peruskäyttöön tarvittavat ominaisuudet, toivottavasti tuosta valmistajan ohjeesta löytyy tarkentavia tietoja riittävästi 🙂 Ainakin mitä tuosta tarkistin, niin siellä oli esiteltynä että 100% lataus kestää arviolta 5h ja muutenkin tuntui kattavasti olevan tietoa 🙂

Osallistu keskusteluun