Kysymys

Cybook Muse hd näppäimistöongelma


Juuri avasin paketin ja laite vaikutti hyvältä, mutta heti wi-fiin yhdistämisessä tuli ongelma, kun alimman näppäimistörivin painikkeet eivät toimineet. Muissa kohdissa näytön alareunakin ottaa painamiset vastaan, mutta missään tilanteessa ei näppäimistön ollessa käytössä. Näppäimistön toisiksi alin rivi toimii vaikka painaisi ihan näppäimen alareunasta.
Sain tietysti ongelmaa kierrettyä kääntämällä näppäimistöä kirjoittamisen ajaksi, mutta en nyt halua todellakaan viallista laitetta pitää.
Onkohan kyseessä ihan laitevika vai voiko olla joku software-ongelma? Jos näyttö ei toimisi alhaalta missään kohti niin sittenhän se olisi selvästi vaan rikki.
Mitenköhän takuuasiat näissä? Meninköhän sotkeutumaan huonosti toimivaan laitteeseen niinkuin täälläkin on kirjoitettu...

2 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Hei Eleskine ja tervetuloa Palstalle! Täytyy sanoa, että itsellä ei noista lukulaitteista ole juurikaan kokemusta, ikävältä tuo ongelma kyllä kuulostaa. Tokihan noita on mahdollista laittaa huoltoon näytettäväksi meidän myymälän kautta, mikäli kyseessä sitten ihan laitevika on. Onkohan muilla palstalaisilla ollut vastaavaa ongelmaa näppäimistön kanssa? :?
Tämähän meni sitten niin, että 26.12. käymään liikkeessä heti, kun aukeni. Siellä vastaus oli, että oltava yhteys asiakaspalveluun, koska laite ostettu netistä ja heillä ei ole antaa uutta laitetta tilalle. Tämä koska kyseessä DOA-laite eli ei ole toiminut paketista otettaessakaan ja ostosta on alke 14 vrk. No, harmitti kyllä, kun asia ei edennyt ja lähimpään liikkeeseen matkaa yli 20km. Asiakaspalvelu auki 27.12. ja sinne heti aamulla yhteys. Sieltähän sanottiin, että ei muuta kuin takaisin liikkeeseen. Tämä kuulema ainoa tapa toimia ja niin kaikkien saatavilla olevassa ohjeistuksessa kerrotaan. Myymäläpäällikkö ainakin tietää jos ei muut. Kyseenalaistin myymäläpäällikön paikallaolon juuri silloin kun minä menen ja sen, että juuri edellisenä päivänä kuitenkin liikkeessä oli kaksi työntekijää täysin varmoja, että he eivät asialle voi mitään.
Loppujen lopuksi asiakaspalvelussa kehoitettiin palauttamaan laite saatekirjeen kera postitse. Nyt vaan odotan milloin saan uuden tilalle. Kirjoja Elisa kirjasta ostettuna, mutta vielä en ole sanaakaan päässyt lukemaan. En myöskään saanut laitteen mukana mitään lahjakorttia, jolla ilmaiset kirjat voi ladata. Ostin laitteen kampanjan aikana, jossa luvattiin viisi kirjaa kaupan päälle.
Ei kyllä mennyt yhtään nappiin tällä kertaa ja luotto Elisan palveluun kärsi aika kolauksen.

Osallistu keskusteluun