Vastattu

Dataesto ei pysy päällä

  • 10 May 2018
  • 4 kommenttia
  • 648 katselukerrat

Koitan rajoittaa pojan netin käyttöä laittamalla dataeston päälle. Jostain syystä esto ei pysy päällä. Eli oma puhelin jolla estoa laitan on Honor 8, pojalla Nokia 5. Missähän vika?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 11 May 2018, 14:05

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei.

Laitatko dataeston puhelimen kautta vai omaelisan kautta?

Puhelimen dataesto on helposti poistettavissa nappia painamalla.

OmaElisan esto on pysyvämpi, mutta silloin saatat joutua ravamaan OmaElisassa estot purkamassa joka arkiaamu tms. Jos datankäyttö huolettaa, niin kannattaa ehdottomasti palata peruspuhelimeen.

Sen käyttöä ei tarvitse rajoittaa ja koneella nettiin pääsee myös. Aina ei tarvitse olla puhelimessa tavoitettavissa netinkin kautta 24/7. Sama pätee toki vanhempiin.

Miltä lapsesta tuntuu kun netin käyttöä rajoitetaan LAPSELTA samalla kun vanhemmat istuvat TELEVISION seudulla 3, 5 tai 8 tuntia päivässä katsomassa mainoksia ja turhia ohjelmia ?

Keksikää vaikka tekemistä ulkoa nyt, siellä paistaa aurinko, mitä sitä kotona, televisiossa tai netissä istumaan - kun Suomi tarjoaa ihania maisemia juuri nyt ulkoa.

Niin. Sitä kannattaa miettiä ja näyttää itsekin sitä esimerkkiä lapselle :)

Lapsi ottaa mallia vanhemmistaan.
OmaElisan kautta eston kytken päälle kännykälläni. Välillä esto pysyy ja välillä ei..
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21
Näinhän tämä on ollut jo vuosikymmenen ajan Elisan Elisa-asiakkailla. Nyt palvelutaso on saatu yhtenäistettyä ja sekä Elisan Elisa-asiakkaat että Elisan Saunalahti-asiakkaat saavat samaa palvelua.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
Miten tuo esto siis ei pysy päällä? Lähteekö data pois päältä kun sen määrittää OmaElisasta estetyksi ja itsekseen palaa toimintaan vaikka esto on asetettu, vai eikö esto edes astu voimaan? Tapahtuuko näin aina vai satunnaisesti?