Kysymys

Datankäyttövaroitus

  • 29 July 2014
  • 3 kommenttia
  • 1689 katselukerrat

  • Tiedonhaluinen
  • 0 kommenttia
Puhelimeen tuli datankäyttövaroitus ilmoitus, tuleeko minulle netinkäytöstä nyt isompi lasku vai mitä tämä tarkoittaa?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Puhelimeen voi asettaa itselleen varoituksen, jos on käyttänyt tietyn verran mobiilidataa. Mobiilidataa menee aina, jos käytät puhelimella nettiä etkä käytä wi-fiä (vaan esim. 3G:tä), mutta määrä vaihtelee sen mukaan mitä netissä teet - videoiden katselu kasvattaa käytetyn datan määrää enemmän kuin sähköpostin kirjoittaminen, esimerkiksi.

Jos sulla on joku paketti, jossa on rajoittamaton datan määrä (voit käyttää mobiilidataa niin paljon kuin haluat), varoitukset voi kytkeä huoletta pois. Mutta jos sulla on joku paketti, jossa datan määrä on rajoitettu, tuollainen on ihan hyvä pitää muistutuksena (koska sen rajoitetun määrän käytön jälkeen voidaan laskuttaa datasta erikseen tai sitten netin käyttö hidastuu tms.). Tänä päivänä taitaa olla aika yleinen tuo rajoittamaton datan määrä.
Vaikka mobiilidaatta on rajoittamaton, niin asettamalla katon riittävän korkealle ja katkoajan kuukaudeksi, näkee luurista, kuinka paljon daattaa bruukaa kuukaudessa käyttämään (info omaksi iloksi;-).
Käyttäjätaso 5
[*] , vastaan saman vastauksen tänne, minkä vastasin tuohon toiseen ketjuusi  http://yhteiso.elisa.fi/t5/Puheliittym%C3%A4t/Datank%C3%A4ytt%C3%B6varoitus/m-p/380763

Mikäli olet käyttänyt Saunalahden mobiilidataa Suomen verkossa ja sinulla on Saunalahden puhelinliittymä, ei käytöstä pitäisi tulla mitään ylimääräisiä veloituksia. Kuten aikaisemmassa vastauksessa myös kerrottiin, ovat nämä varoitukset tarkoitettu yleensä sellaisten operaattoreiden käyttäjille, joilla on käytössä käyttörajat mobiilidatalle.