Vastattu

E-kirjan avaaminen uudestaan

  • 14 kesäkuu 2015
  • 4 kommenttia
  • 1626 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 1 kommentti
Miksi kesken oleva kirja ei heti mene viimeksi luettuun kohtaan? Kirja avautuu etusivulle ja jos en ole muistanut laittaa kirjanmerkkiä, pitää etsiä sivu uudestaan. Minne ominaisuus on kadonnut? Olen kirjautuneena sisään sovelluksessa.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi iltsinen 23 kesäkuu 2015, 10:23

Okei, no hyvä että korjautui :)Kannattaa muuten aina tällaisissa tilanteissa varmistaa, että asetuksissa lukukohdan synkronointi on päällä. Sen pitäisi olla automaattisesti, mutta päivitystilanteissa se saattaa mennä pois päältä. Kun synkronointi on päällä, kirjojen viimeiset lukukohdat tallennetaan tunnuksillesi palveluun ja näin voit lukea kirjaa myös eri laitteilla ja jatkaa aina siitä, mihin jäit.
Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Mulla samaa. Ei jaksa kirjoittaa uutta sepustusta kun edellinen hävis bittiavaruuteen ????
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +3
Millä laitteella käytätte sovellusta?
iPadillä. Nyt kirja aukeaa oikein, korjaantui kolmisen päivää viestin lähettämisestä. Yhden kokonaisen ehdin lukea muistamattomalla aukeamisella.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +3
Okei, no hyvä että korjautui :)

Kannattaa muuten aina tällaisissa tilanteissa varmistaa, että asetuksissa lukukohdan synkronointi on päällä. Sen pitäisi olla automaattisesti, mutta päivitystilanteissa se saattaa mennä pois päältä. Kun synkronointi on päällä, kirjojen viimeiset lukukohdat tallennetaan tunnuksillesi palveluun ja näin voit lukea kirjaa myös eri laitteilla ja jatkaa aina siitä, mihin jäit.

Osallistu keskusteluun