Kysymys

e-kirjassa video ei pyöri

  • 15 tammikuu 2014
  • 5 kommenttia
  • 3201 katselukerrat

Ostin e-kirjan, jossa mukana videon pätkiä. Ne eivät toimi. Kirjan lukuohjeessa ei mainita mitään ohjelmavaatimuksia videoiden katseluun vaan internet-yhteyden pitäisi riittää. Onko  mitään tehtävissä?

5 kommenttia

Älä vaan missään nimessä kerro millä laitteella ja millä ohjelmalla kirjaa luet, äläkä sitä mistä kirjasta on kyse. Niin on paljon jänskempää yrittää keksiä syytä ja ratkaisua ongelmaan.
Kiitos vinkistä 😉 samsungin tabletilla yritän elisan kirjasovellusta käyttää. Maa, matka sinuksi on kirjan nimi. Kirjojen luku on hyvin onnistunut ja tämänkin kirjan. Siinä olisi tunnin verran videota ja äänitiedostoja, jotka eivät toimi. No ainakin sain hyvät naurut hyvästä kommentista!
Vastauksesi innoittamana latasin vielä pari uutta playeriä tbl:iin. Ei auttanut. Nyt vielä ostin uuden videokirjan ja kas kummaa: siinä videot toimivat ongelmitta. Eli vika taitaa ollakin tuossa eka kirjassa eikä vehkeissä tai sovelluksissa. Kiitos avuista. Täytyy miettiä mihin seuraavaksi otan yhteyttä....
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Moi Ihimettelijä,

vaikuttaa siltä, että tuossa kirjassa on vikaa. Kannattaa tehdä siitä vikailmoitus osoitteessa:
https://elisa.fi/asiakaspalvelu/toimintahairio/#.
Käyttäjätaso 2
Vilkaisin tuota myos, video aukeni webbiselaimessa. Vaikea kuvitella, miten "kirja" ohjelma voisi tuota korjata, mutta bugiraportointi on aina hyva idea 🙂

Osallistu keskusteluun