Vastattu

ei toivotun puhelun esto

  • 13 July 2015
  • 4 kommenttia
  • 1508 katselukerrat

Kuinka estää ei toivottu (soittaja tai) puhelu salaiseen numeroon? Googlasin soittaneen numeron ja luulenpa että se kuuluu jollekin puhelinmyyjälle tai omaa etua tavoittelevalle vähemmän päivänvaloa kestävälle toiminnanharjoittajalle.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Manipenni 13 July 2015, 15:08

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Kannatta katsoa oman puhelimen(malli ei selvinnyt kysymyksestäsi)asetukset. Varmaan aika monissa luureissa löytyy kohta "lisää automaattisen hylkäyksen luet." tai joku muu vastaava kohta.  
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Applen laitteissa ainakin löytyy "Estä tämä numero" -valinta, kun avaa saapuneista puheluista sen kyseisen puhelun tiedot. Tällöin kaikki tulevat viestit ja puhelut siitä numerosta hylätään ilman puhelimeen jääviä merkintöjäkään soitoista.

Mutta kuten sanottua, niin olisi syytä tietää sinun puhelimesi merkki, jotta osaisi neuvoa.
Niin siis puhelinhan on vaan tollanen kakkosluuri, Nokian 250 malliltansa muistaakseni. Perin yksinkertainen mutta toimiva ja tällä hetkellä alaikäisen käytössä. Itse en ole sen sielunelämään tutustunut sen enempiä, tarviikin tutkia luurin asetuksia. Kiitos vinkistä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Oma numero kannattaa ilmoittaa tuonne palveluun soittamalla. http://www.asml.fi/kieltopalvelut/Hyvin toimivaksi havaittu, ainoastaan operaattorin myynti soittelee koska sitä ei voi kieltää.