Kysymys

Eliitti3G:n hinnaston tulkinta

  • 8 joulukuu 2008
  • 54 kommenttia
  • 1048 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

54 kommenttia

Hyvin kirjoitettu salmaster! Minun  taivuttelema rautalanka ei oikein mennyt jakeluun. Toivotaan nyt että muutkin ymmärtävät asian, ettei Saunalahti harrasta "hyväntekeväisyyttä" vaan bisnestä!
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
voin yhtyä edelliseen. Fiksu3g on yksi parhaita liittymiä niille jotka puhuu paljon puheluita mutta kappalemääräisesti vähän. Löytyy tuo sopimuksista enkä pois vaihda. Myös omaverkko on ollut loistava ja sekin pysyy.

Kokonaisuudessaan Saunalahden palvelut on kiitettävää luokkaa vaikka aina joskus sattuu ja tapahtuu kaikille virheitä.

Omalta osalta tämän topicin aihe on loppuunkäsitelty ja keskityn käyttämään Saunalahden minulle halvimpia hyviä palveluita.
Käyttäjätaso 1

En voi luvata asian käsittelyä nopealla aikataululla sillä näissä kuluttaja-asioissa on jonot joista Plehti mainitsikin jo aiemmin ja kehoitti olemaan Saunalahteen yhteydessä ja olinkin mutta tuloksetta.

Asian käsittely vienee aikaa arviolta 3-6kk mutta minulla on aikaa kyllä odotella. Katsellaan sitten aikanaan miten minun käy..Omalta osalta tämän topicin aihe on loppuunkäsitelty ja keskityn käyttämään Saunalahden minulle halvimpia hyviä palveluita.


No, miten kävi? Saunalahti maksoi/uhkaili sinut hiljaiseksi vai huomasit itse olleesi väärässä? Vai kuluttajaneuvoja palautti sinut maanpinnalle?
Käyttäjätaso 2
Maaliskuussa sain Saunalahdelta tiedon, jonka mukaan Eliitti 3G kampanjatuote muuttuisi varmasti kk-maksulliseksi määräaikaisuuden loputtua.

Nyt on käynyt lisätiedusteluissa ilmi, ettei asia olekaan näin. Ainakin toistaiseksi Eliitti 3G kampanjatuotteen hinta on 0 eur/kk myös määräaikaisuuden jälkeen. Joiltakin liittymätyypin vaihtajilta on määräaikaisuus jo ehtinyt loppuakin, mutta hinta pysyy samana eli 0 eur/kk, ja hinta on voimassa toistaiseksi.

Sanon toistaiseksi, koska Saunalahdella ei toki ole velvollisuutta tarjota liittymää 0 eur/kk hintaan (tai oikeastaan yhtään mihinkään hintaan), sen jälkeen kun määräaikaisuus on loppunut. Niin voidaan kuitenkin tehdä ja tällä hetkellä niin tehdään.

Osallistu keskusteluun