Kysymys

Elisa joutuu estämään pääsyn Pirate Bayn:n sivustoille 18.11 mennessä

  • 26 lokakuu 2011
  • 79 kommenttia
  • 6605 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

79 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Myös DNA joutuu estämään jatkossakin pääsyn, ei valituslupaa.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288538733455.html?pos=ok-trm-kaik
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Nettietsivä saattaakin löytää Piratebayn aineiston vaikkapa hakukoneella.
Käyttäjätaso 4


Perjantaina on julkaistu dokumentti-elokuva koskien The Pirate Bay:n entisen perustajakolmikon kertomuksia oikeuskäsittelyn ajan.

Suosittelen katsomaan, vaikka et mitään ymmärtäisi P2P:stä tai yleensäkään Bittorrent-tiedonlinkitystekniikasta. Asiahan on mitä ajankohtaisin edelleen - eikä ole muuttunut mitenkään kuin ennakkosensuurin ja P2P-palvelujen siirtymiseen enemmän ei-niin-julkisiksi. Huomattavaa on myös salakirjoitetun sisällön raju lisääntymiseen, kunnes sekin luokitellaan laittomaksi Suomessakin kuten myös muissa entisissä sananvapautta puolustaneissa länsimaissa. Eihän kirjeitäkään saa avata ja lukea ilman asianomaisen lupaa.

Itse huomioin että suomalainen mainittiin elokuvassa kaksikin kertaa ... en paljasta missä.

Luovan alan työntekijöitä voi raivostuttaa enemmän kuin warettaminen se että tämä dokumentti-elokuva on tehty lahjoitusrahoin ja se jaetaan ILMAISEKSI tekijän luvalla.

Latauslinkki (eri versiot):

http://thepiratebay.se/user/SimonKlose

( jos ei toimi, niin syytä operaattoriasi rikkinäisestä internetistä )

https://mega.co.nz/#!ssJzzBRL!X-VgwV4gahRKBeYrlv8m8DP0KqttIpdvea2n1dXxFDY

Ps. Nykyisin The Pirate Bay:tä hallinnoi/ylläpitää monikansallinen hakkeri-ryhmä ( hacker =/= cracker, valtamedialle Suomessa on edelleen sama asia )

Pss.

The Pirate Bay sijaitsee tällä hetkellä amerikkalaisen yhtiön palvelimella ja yhteyden The Pirate Bay:lle antaa tällä hetkellä Ruotsin "eduskuntaan"  rigsdageniin kuuluva puolue, nauttien diplomaattisesta koskemattomuudesta.

Lisäksi The Pirate Bay on vaihtanut vanhan .org domainin .se domainiksi ja sitä ylläpitää ruotsalainen organisaatio.

Psss. Vastaavaa ilmiötä ei olisi voinut tapahtua Suomessa, koska mehän aina matkimme kaikessa ruotsalaisia (myös huonot asiat kuten työperäinen maahanmuutto). Ja vastaavan palvelun ylläpitäjien munat olisi Suomessa tervattu kuten vapaamuurareiden.
Aika ikävää että Suomi mainitaan Pohjois-Korean ja Englannin kanssa samalla listalla mitä tulee internetin sensurointiin, hävettää.

afterdawn uutinen piraatti web-selaimesta

Nähtävästi ainakin download.fi on mirroroinut kyseisen firefoxiin perustuvan selaimen jakamista, joka on nopea mutta ei niin tietoturvallinen kuin esim torbrowser. Jokatapauksessa kyseisellä selaimella mennään valtiollisen sensuurin lävitse niin että paukkuu. Tietämys internetin kiertoteistä kasvaa koko ajan.

Osallistu keskusteluun