Elisa kirja -sovelluksessa toimivat kirjat

  • 11 joulukuu 2016
  • 2 kommenttia
  • 213 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Hei.
Saako Elisa kirjan sovelluksessa toimimaan muualta ostettuja e-kirjoja? Entä pystyykö kuuntelemaan jostain muualta hommattuja tai itse luotuja äänikirjoja? On todella hankalaa, kun esim. autolla ajaessa kuuntelee äänikirjaa ja se ei jatkukaan seuraavaan raitaan vaan pysähtyy ehkä parin minuutin tai 5 minuutin päästä, kun raita vaihtuu ja autolla ajaessahan ei voi keskittyä räpeltämään mitään laitteita.

Pystynkö minä mun tabletilla saamaan auki esim. mieheni tai siskoni lataamia e-kirjoja tai äänikirjoja? Tämä kysymys siksi, että ei tarvitsisi ostaa kahta kappaletta samaan perheeseen.

🙂

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Android-puolella saattaa toimia muutkin E-kirjat, iOS:llä eivät. Kirjautumalla toisilla tunnuksilla voit kuunnella toisten kirjoja. Mitä tulee autolla matkustamiseen, niin käytätkö mahd. hands-freetä tms. bluetoothvehjettä kuuntelemiseen? Näissä on välillä yhteensopivuusongelmia.
Käyttäjätaso 1
Kyseessä on android laite. Mulla on käytössä Jabra easygo bluetooth ja samsungin 8" ja 10.1" kanssa se toimii hyvin yhteen elisalta ladattujen äänikirjojen kanssa. 10.1" oli kova homma, että yleensäkään sain tunnistamaan bluetoothia ja lopulta en ole edes varma miten se tapahtui. Taisin käynnistää koneen uudelleen. Nyt toimii.

Osallistu keskusteluun