Vastattu

Elisa Kotiweb - Kotisivujen siirto / FTP -yhteys ei onnistu

  • 24 lokakuu 2019
  • 4 kommenttia
  • 601 katselukerrat

Onko jokin muuttunut Elisan päässsä, en saa FTP-yhteyttä muodostumaan (onnistunut aikaisemmin), olen yrittänyt useammalla ohjelmalla, ei onnistu.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dragon64 25 lokakuu 2019, 17:02

Käytössäni WinSCP ja nyt yhteys vain rupesi toimimaan 🙂, syytä en tiedä, mutta tiedoston siirto onnistui. Jossakin oli siis jokin bitti poikittain.

Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Moro @Dragon64 ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Testasin tuossa itse ja ihan normaalisti ftp://www.kolumbus.fi sivu itselläni aukesi ja pääsin sinne kirjautumaan omilla tunnuksillani. Saatko siis tuota koko sivua nyt aukenemaan?

Hei, kiitos nopeasta vastauksesta. Kyllä, tuo sivu kyllä aukeaa tunnuksillani, mutta kun yritän siirtää varsinaisella ftp-ohjelmalla tiedostoa kotisivulleni, ei yhteyden muodostus onnistu. Miten siis saan tiedoston/tiedostot siirrettyä? Olen aikaisemmin käyttänyt palvelinosoitteena: www.elisanet.fi (+ Tunnus  + salasana + portti 21) ja näillä on aikaisemmin onnistunut, nyt ei?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Hmm… Testasin tuon nyt itsekin vielä FileZillan kautta ja juurikin noin eli www.elisanet.fi + Tunnus + Salasana tuo kirjautuminen onnistui. Ja sullakin kun tuonne aiemmalle ftp://www.kolumbus.fi/ sivulle toimi tunnarit niin melkein sanoisin että ongelma jäänee nyt tavalla tai toisella FTP softan puolelle :/ Onko sulla mikä softa käytössä ja onko siihen tullu päivityksiä tai mitään muita muutoksia viime aikoina?

Käytössäni WinSCP ja nyt yhteys vain rupesi toimimaan :-), syytä en tiedä, mutta tiedoston siirto onnistui. Jossakin oli siis jokin bitti poikittain.

Osallistu keskusteluun