Vastattu

Elisa Viihde ja kaksi erilaista tilausvahvistusta

  • 24 toukokuu 2015
  • 4 kommenttia
  • 1250 katselukerrat

  • Satunnainen osallistuja
  • 11 kommenttia
Hei!

Päätin kokeilla Elisa Viihdettä, kampanjaan kuuluu maksuton kokeilu kuukaudeksi, myös ohjelmakirjaston osalta.

Sain sähköpostiini kuitenkin kaksi eri tilausvahvistusta, joista toinen koskee Elisa Viihdettä ja toinen Aitiota.

Molemmissa liitteissä mainitaan ilmainen kokeilujakso, jonka jälkeen hinta muuttuu Elisa Viihteen osalta 6,90e/kk ja Viihde Aition osalta 9,90e/kk.

En nyt oikein taida ymmärtää homman nimeä, ei kai noista molemmista aleta nyt veloittamaan erikseen?

Aitio toki kiinnostaa enemmin leffojensa vuoksi, joten eikö tuo Elisa Viihde ohjelmien tallentamisineen kuulu samaan pakettiin jos valitsee Viihde Aition?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Ammattilainen 24 toukokuu 2015, 15:55

Jotta voit  katsoa Aitiota, sinulla pitää olla Viihde. Aitio on Viihteen lisäpalvelu, eli maksat molemmista kk-maksut tarjouksen loputtua. Viihde voi olla  yksistään käytössä, mutta Aitio ei.
Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Jotta voit  katsoa Aitiota, sinulla pitää olla Viihde. Aitio on Viihteen lisäpalvelu, eli maksat molemmista kk-maksut tarjouksen loputtua. Viihde voi olla  yksistään käytössä, mutta Aitio ei.
Kun päätin kokeilla Elisa Viihdettä, en tiennyt että sieltä tulee kylkiäisiksi toinenkin palvelu jota pitäisi alkaa maksamaan?

Jos kokeilu ilmaisen kuukauden osalta sisältää myös Aition, ei siitä pitäisi erikseen sopimuksia laittaa ikään kuin se olisi myös haluttu vaan tilausvahvistuksen kuuluisi koskea vain Elisa viihdettä.
Tämä etusivun mainos on kyllä harhaanjohtava hinnan suhteen, kun siinä saa samalla ohjelmakirjastonkin eikä sen osalta ole mitään erillistä hintaa. :(

Viihde

 Tilaussivulla on stten kuitenkin tämä:

Tilaa Elisa Viihteen sovellus ja kokeile kuukausi maksutta Tallenna ja katso TV-ohjelmia omalla tabletilla ja puhelimella. Tilaa vain tunnukset tällä lomakkeella ja lataa Elisa Viihde -sovellus laitteeseesi sovelluskaupasta. Ensimmäinen kuukausi nyt maksutta, jonka jälkeen 6,90 €/kk. Ei määräaikaisuutta, tilaa vaikka kuukaudeksi kerrallaan. KAMPANJAETU: Tilaa 31.5.2015 mennessä ja saat myös Elisa Viihteen Aitio-ohjelmakirjaston kuukaudeksi maksutta - reilusti leffoja sekä sarjoja, katso niin paljon kuin haluat! Etujakson jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana hintaan 9,90 €/kk. Ei määräaikaisuutta, peruuta koska tahansa helposti netissä.
No ei hätää. Menin Elisa Viihteeseen ja siellä Maksukanaviin, jossa on mahdollisuus poistaa Viihde Aitio.

Sopimus päättyy automaattisesti ilmaisen kuukauden viimeisenä voimassaolopäivänä.

Pelkän Viihteen aion kuitenkin pitää, sillä on tarvetta.

Osallistu keskusteluun