Kysymys

Elisan kilpailut

  • 20 syyskuu 2012
  • 2 kommenttia
  • 831 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Olisiko mahdollista että kilpailut koskisivat myös kehäkolmosen ulkopuolisia asiakkaita? Tänään taas kilpailua ilmoille, jossa palkintoina lippuja Helsingin keikalle. Ja näitä samoja pääkaupunkiseudun alueelle sijoittuvia palkintoja on ollut ainakin koko tämän kesän/syksyn.

Ei meillä maalaisilla ole varaa/aikaa lähteä Hesaan katsomaan ilmaislipuilla jotain artistia yms. Tehkää yhteistyötä palkintojen suhteen siten, että koskisi mahdollisimman laajaa aluetta, muuten väittäisin että olette Hesa-keskeisiä.

2 kommenttia

Hei,

olet oikeassa, usein tilaisuudet järjestetään pääkaupunkiseudulla. Suurin syy siihen on, että esimerkiksi Robinin levynjulkistuskeikka järjestetään Helsingissä.
Elisa Viihde järjesti eilen tilaisuuden Tampereella, viime viikolla Jyväskylässä ja ensi viikolla Turussa. Näihiin tilaisuuksiin on voinut osallistua erilaisten kilpailujen kautta.
Lisäksi menneen kevään ja kesän aikana on järjestetty 12 kilpailua, joissa on ollut monenlaisia 'tavaroita' jaossa. Niitä voi käyttää varmasti myös kehä kolmosen ulkopuolella.
Uusimmat ja käynnissä olevat kilpailut näkyvät aina elisaviihde.fi-sivulla.
Ystävällisin terveisin
Tuija
Elisa Viihteestä
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Asia selvä. Itselle osunut silmään naamakirjassa sitten aina nämä tiettyyn paikkakuntaan osuvat kilpailut ja yleensä pääkaupunkiseudulle.

Osallistu keskusteluun