Elisan samsung tarjous

  • 6 toukokuu 2019
  • 6 kommenttia
  • 714 katselukerrat

Moro! Oli pakko laittaa tänne kun vieläkin ärsyttää tuo Elisan Galaxy s10 ja s10+ tarjous joka oli voimassa nyt viikonloppuna. Puhelimen hankinta on tällä hetkellä hyvinkin ajankohtainen ja sitten elisalta tulee viestillä hyvä tarjous noista kahdesta puhelimesta ja itse venytin ostoa sunnuntaille asti ku halusin käydä kokeilemassa miltä tuntuu ko. Puhelimet käteen ja sen jälkeen tehdä ostopäätös. No su kävin kokeilemassa ja tarkoitus oli ostaa s10 mutta linkki ei enää auennutkaan ja otin yhteyttä chatin kautta asiakas palveluun jossa sanottiin että kampanja puhelimet oli myyty loppuun. Se tossa ärsyttää eniten kun tarjouksessa ei ollu mainintaa kampanja erästä vaan vain pelkästä päivämäärästä mihin asti voimassa ja jos olisin tämän tiennyt niin olisin toiminut nopeammin.

6 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Tervehdys Jaskajoo ja tervetuloa OmaYhteisöön 😊

Voi ei, niinhän siinä kävi että puhelimet myytiin loppuun alta aikayksikön 😥 Eihän siinä toki mitään, mutta kurjaa ettei mainoksessa ollut mainintaa "tai niin kauan kuin tavaraa riittää", vaikka olisi pitänyt olla. Olitko mistä kautta tästä kampanjasta lukenut? Onhan meillä tälläkin hetkellä tuosta 10 -mallista kampanja että saa kuulokkeet kaupan päälle, mutta varsinaista hinnanalennusta on vain 9-mallista tällä hetkellä.

Jos sinulla ei ole vanha puhelin rikki tai vetele viimeisiään, niin kannattaa hetki odotella sillä uskon tuon 10-mallin tulevan pian uuteen kampanjaan 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Jos jälleenmyyjä myy kampanjassa olevat tuotteet loppuun kampanja aikana siten, että osa asiakkaista jää ilman, pitäisi asiakkaalla olla mahdollisuus ostaa tuote tarjoushintaan sitten kun myyjä saa niitä lisää. Hyvitys voi olla myös muunlainen. Pelkästään maininta "tai niin kauan kuin riittää" ei välttämättä ole riittävän tarkka. Parempi ilmaisu olisi "rajoitettu erä".

https://www.kkv.fi/ratkaisut-ja-julkaisut/julkaisut/kuluttaja-asiamiehen-linjaukset/aihekohtaiset/markkinoinnin-virhetilanteet/
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Jäi vähän mietityttämään että miten linkki ei auennutkaan enää. Kyllähän sen pitäisi toimia vaikka tuote olisi loppu. Ja tilaaminenkin verkkokaupasta sen hetkiseen hintaan onnistuu, vaikka laite olisi tilapäisesti varastolta loppu. Pystytkö @Jaskajoo laittaan screenshottia tai muuten kertoa tarkemmin missä tämä kampanja sinulla näkyi?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
@Jaskajoo sain juuri tiedon, että tarjous on tosiaan sulkeutunut eilen liian ajoissa. Pahoittelut siitä :(

Tarjous on nyt hyödynnettävissä täällä tänään, puoleen yöhön saakka.
Hieno juttu ja töitten takia en kerennyt vastaamaan kuin vasta nyt. Kiitoksia ja linkki toimi 😊
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Hieno juttu ja töitten takia en kerennyt vastaamaan kuin vasta nyt. Kiitoksia ja linkki toimi 😊
Kohta pääset jo hypistelemään uutta puhelinta! Mainiota että saatiin näin nopsasti ehjättyä meidän moka.

Osallistu keskusteluun