Kysymys

Elisan sivut

  • 30 kesäkuu 2014
  • 4 kommenttia
  • 698 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 1 kommentti
Minulla on Applen I pad laite ja nyt on ongelmana se, etten saa näkyviin tämän päivän Elisan nettisivua. Kun avaan netin, tulee joko lauantain 28.6 tai sunnuntain 29.6 päivätyt sivut näkyviin. Painan monta kertaa oikeassa yläkulmassa olevaa ympyrän muotoista nuolta ja painan myös tänään-painiketta. En saa tämän päivän aloitussivua näkyviin. Mitä teen nyt? Tämmöistä ei ole ennen sattunut.

4 kommenttia

Sama ongelma kuin Sarilla, täällä laajakaista ja sen päässä läppäri. Päivitysnappia kun painaa tai käy jollain muulla sivulla välillä niin vaihtuu päivä satunnaisesti perjantaista maanantaihin.
Käyttäjätaso 5
Hei Sari64 ja merjaj!

Ipadin tapauksessa suosittelen menemään laitteen asetuksiin ja valitsemaan vasemmasta laidasta "Safari". Tällä sivulla pitäisi olla valinta "Tyhjennä evästeet ja data" (ei välttämättä täysin oikeat sanamuodot, mutta lähellä). Paina tuota valintaa. Se poistaa vanhan Elisan etusivun laitteen välimuistista ja tämän jälkeen latamaamalla sivu uudelleen, pitäisi tulla uusin versio näkyviin.

Läppärin ollessa kyseessä voit painaa sivulla ollessasi näppäimistöltä samanaikaisesti Ctrl ja F5 painikkeet pohjaan. Tämä pakottaa selaimen lataamaan uusimman version Elisan sivusta.
Kiitos neuvosta. Laitan ylös itselleni tuon. Ihme kyllä tänään tuli oikean päivän aloitussivu noin puolen päivän aikaan. Aamulla näytti vielä sunnuntain sivua. Avasin useaan kertaan ja sammutinkin koneen välillä. Sitten vain yhtäkkiä olikin oikean päivän sivu. Sen kummempaa en tehnyt?!
Käyttäjätaso 5
Hei Sari64,

hyvä, että homma ratkesi! Todennäköisesti selain yritti jostain syystä hakea etusivun vanhaa versiota laitteen välimuistista.

Osallistu keskusteluun