Elisan Verkkokaupan Päivitys

  • 18 maaliskuu 2017
  • 2 kommenttia
  • 222 katselukerrat

Moi.
Käyn aina ennekuin ostan jotain, tsekkaan Elisan verkkokauppa jos siel ois samaa tuote tai vastaava. Ja arvatkaa mitä ? Siel on samaa tavaraa jo pitkään roikkunu 🙂 Paitsi puhelimet + Palvelut.
Ideana ois jos päivittäis sen (Laitteet, Muut, Verkkolaitteet). Edes kerran kuukaudessa.
Action Kamerat saa lisätä (sielä vain kalansilmät) Jos lisäätte Hero5 ostan heti :)
Multimedialla voi olla VR tavaraa.
*Ohjelmisto: F-Secure vaihtooehtoja. Windowsit esim. Office jne.

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Tarkennatko vielä hieman mitä tarkoitat siis päivityksellä? Haluaisit siis enemmän tuotteita Elisan valikoimiin? 🙂
Meille saa aina välittää toiveita laitteista jota toivoisi valkoimasta löytyvän ja me viedään niitä sitten eteenpäin laitevastaaville. Verkkokauppa päivitetään toki aina kun uusia laitteita tulee. 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Ideana ois jos päivittäis sen (Laitteet, Muut, Verkkolaitteet). Edes kerran kuukaudessa.

Tässä kannattaa myös huomioida se, että harva.. itseasiassa todella harva jälleenmyyjä päivittää valikoimaansa kuukauden välein. Tämä tarkoittaa sitä, että tuoteryhmiin tulevat muutokset tehdään yleensä 2-4 kertaa vuodessa tai silloin kun esim. jonkin valikoimassa olevan tuotteen saatavuus loppuu kuin seinään valmistajasta tai tukkurista johtuvista syistä. Poislukien puhelimet, tabletit ja tietokoneet, joissa valikoiman kiertonopeus saattaa olla huomattavasti vilkkaampaa.

Sen sijaan tuotteiden saatavuustiedot voivat vaihdella ja niiden pitäisi olla ajan tasalla 24/7. Jos tuote loppuu varastosta, pitäisi se päivittyä verkkokauppaan nopeasti. Sama tilanne, jos tuotetta tulee lisää varastoon.

Lisäksi kannattaa muistaa aina seuraava asia:
Jos ostat jotain netistä, ihan minkä tahansa verkkokaupan kautta, hae tuotteet aina kyseisen verkkokaupan sivustolta menemällä ensin ko. puljun sivuille esim. https://elisa.fi/ , https://www.verkkokauppa.com/ tai https://www.varusteleka.fi/fi . Älä koskaan mene verkkokaupan sivuille Googlen hakutuloksista, koska tuo hakutulos saattaa ohjata sinut jollekin todella vanhalle sivulle ja ko. tuotetta ei välttämättä ole ollut saatavilla kyseisen yrityksen kautta pitkään aikaan.

Osallistu keskusteluun