Vastattu

Harmaa netgem7600 boxi + Jääkiekon mm-kisat 2014 (Katsomo)

  • 2 toukokuu 2014
  • 1 kommentti
  • 801 katselukerrat

Morjesta pöytään!

Pystyykö kyseiselle boxille tilaamaan kyseisen palvelun?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi jortsu67 2 toukokuu 2014, 16:50

Stifmaister kirjoitti:

Morjesta pöytään!Pystyykö kyseiselle boxille tilaamaan kyseisen palvelun?Tämän mukaan pitäisi saada.En pääse nyt boksilta tarkistamaan, mutta muistaakseni sielläkin (Viihdevalikossa) oli "Katsomo Jääkiekko" tjsp josta sen pääsee tilaamaan.No nyt sen tarkistin ja totesin, että ko. painikkeen kautta on tilattavissa Ruotsin EHT, U18MM yms. muttei vielä MM-kisoja. Eiköhän Elisa sen päivitä tuon Ruotsin turnauksen jälkeen.......Mutta pitäisi siis onnistua!EDIT: Hieman huvittavaa, että luin juuri s-postin jossa oli ohje miten tuon paketin saa tilattua. Oli sitten tyystin unohdettu Netgem 7600 boksin käyttäjät, joita varmaan on vielä jonkun verran Viihteen asiakkaina?  :smileyembarrased:
Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Stifmaister kirjoitti:
Morjesta pöytään!

Pystyykö kyseiselle boxille tilaamaan kyseisen palvelun?

Tämän mukaan pitäisi saada.

En pääse nyt boksilta tarkistamaan, mutta muistaakseni sielläkin (Viihdevalikossa) oli "Katsomo Jääkiekko" tjsp josta sen pääsee tilaamaan.

No nyt sen tarkistin ja totesin, että ko. painikkeen kautta on tilattavissa Ruotsin EHT, U18MM yms. muttei vielä MM-kisoja. Eiköhän Elisa sen päivitä tuon Ruotsin turnauksen jälkeen.......

Mutta pitäisi siis onnistua!

EDIT: Hieman huvittavaa, että luin juuri s-postin jossa oli ohje miten tuon paketin saa tilattua. Oli sitten tyystin unohdettu Netgem 7600 boksin käyttäjät, joita varmaan on vielä jonkun verran Viihteen asiakkaina?  :smileyembarrased: