Kysymys

Honor 6 akunkesto

  • 3 tammikuu 2015
  • 1 kommentti
  • 1134 katselukerrat

Ostin Elisa Shopitista kuluneella viikolla Honor 6:n. Ihan alkuun voin sanoa, että kyseessä on loistava laite, suosittelen! Yksi ongelma kuitenkin on ilmennyt, johtuu varmaan omasta tietämättömyydestäni. Akunkesto. Spekseissä luvataan huikeita kestoaikoja, mutta ei ainakaan minun laitteen kohdalla pidä paikkaansa. Esim. eilen illalla latasin akun täyteen ja tänä aamuna näytti varausta olevan jäljellä 53%. Eikä puhelimeen ole koskettukaan yön aikana. Kaikki virransäästökikat olen laittanut päälle, taustalla toimivia sovelluksia tms ei ole käynnissä, näytön kirkkaus on automaattisella, ym, ym. Mahtaisiko tuohon olla ratkaisuna jokin päivitys ja jos on, mistä sellaisen saa? Olen niin surkea näissä asioissa että pakko pyytää apua täältä. Vai voisikohan tämä olla joku "maanantaikappale"..

1 kommentti

Käyttäjätaso 5
  • , kuulostaa siltä, että joko taustalla pyörii jokin erikoinen taustaprosessi tai sitten laitteen akku on viallinen. Suosittelen tekemään laitteelle tehdasasetusten palautuksen ja jos tuo ongelma edelleen jatkuu, niin sitten kääntyisin myymälän puoleen huoltoa / vaihtoa varten.

    Omakohtaista kokemusta kyseisen laitteen akunkestosta minulla ei ole. Oliskohan jollakin toisella palstalaisella jotakin vinkkiä tarjolla?
  • Osallistu keskusteluun