Kysymys

Huono signaali

  • 21 heinäkuu 2009
  • 1 kommentti
  • 1475 katselukerrat

Käytettäessä saunavisionia vaan tallenteiden katseluun, ilman antennia ja digiboxi ominaisuutta. Näkyy ruudussa kokoaika Heikko Signaali, ja peittää osan elokuvien tekstityksistä. Saiskohan tuohon mitenkään sellaista että se näkyisi vaan hetken ja menisi sitten pois, eikä että lukisi ruudulla kokoaika? Käytän saunavisionia vaan tallenteiden katseluun makkarissa, ja täällä ei ole antennia, niin hiukka ärsyttää tuo teksti ruudulla, kun peittää osan elokuvasta.

1 kommenttiKäytettäessä saunavisionia vaan tallenteiden katseluun, ilman antennia ja digiboxi ominaisuutta. Näkyy ruudussa kokoaika Heikko Signaali, ja peittää osan elokuvien tekstityksistä. Saiskohan tuohon mitenkään sellaista että se näkyisi vaan hetken ja menisi sitten pois, eikä että lukisi ruudulla kokoaika? Käytän saunavisionia vaan tallenteiden katseluun makkarissa, ja täällä ei ole antennia, niin hiukka ärsyttää tuo teksti ruudulla, kun peittää osan elokuvasta.


Auttaisko jos laittais kanava-asetuksista että kaikki kanavat skipataan, eli että siinä ei olisi mikään kanava automaattisesti "päällä" ?

Osallistu keskusteluun