Kysymys

ice cream sandwich vs jelly bean

  • 25 helmikuu 2013
  • 5 kommenttia
  • 3480 katselukerrat

Onko mitään mullistavaa eroa Android versioilla ice cream sandwich vs jelly bean? Kannattaako vaivautua asentamaan uudempaa Jelly Beania?

5 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
JB ei ilmeisestikään ole suuren suuri muutos ICS:ään verrattuna, mutta yksi hyöty mitä testeissä on mainittu on nopeus. Monet laitteet ovat JB päivityksen jälkeen olleet testeissä nopeampia kuin vanhemmalla softalla.

Jos laitteellesi on tarjolla päivitys, en näe mitään syytä olla päivittämättä.
Käyttäjätaso 6
Itsellä ainaski tuntuu, että wlaniin olis tullu tehoa päivityksen myötä, kun nykyään yhdistää wlaniin jo, kun auton ajaa talon parkkipaikalle, ennen vasta kun sisälle käveli. Samaa oon kuullut myös muilta, jotka tehneet päivityksen. Näppis meni päivityksessä hieman pienemmäks, joka alkuun ärsytti, mutta kyllä tuohon alkaa taas tottumaan. Ja onhan tämä JB ihan siisti juttu.
Sepäs se kun laite ei tarjoa kys. päivitystä. Mietin että meneekö ruuttauksen puolelle jos sen haluaa päivittää ja kun on uusi puhelin ei viitsisi heti roottailla. Tosin sitten pääsisi kyllä eroon mainoksistakin (adblock) :smileycheesy:
Käyttäjätaso 5
Ei välttämättä kannata ainakaan epävirallisilla keinoilla. Takuu ainakin menee heti ja onkohan sitä puhelinta mahdollista sen jälkeen enää palauttaa takaisin aiempaan versioon?

Itse saisin wifi tetheringin puhelimeen, jos päivittäisin valmistajan bugiseen beta versioon. Itselleni on tärkeää, että puhelin toimii luotettavasti niinkuin ennenkin, niin en ala tekemään päivitystä.
Käyttäjätaso 5
eeeno kirjoitti:

Ei välttämättä kannata ainakaan epävirallisilla keinoilla. Takuu ainakin menee heti ja onkohan sitä puhelinta mahdollista sen jälkeen enää palauttaa takaisin aiempaan versioon?


Itse ainakin palauttelin oman puhelimen vakiotilaan, kun piti huollattaa ja hienosti meni takuuseen 🙂 Riippuu varmaan puhelimesta, että kuinka on vakiosoftaa tarjolla, mutta pitäs onnistua palauttaminen.

Ja itse asiaan, eli ICS vs JB, niin en itse juuri mitään muutosta huomannut. Isoin muutos omalla kohdalla oli, että asetusvalikoissa, esim sovelluksien hallinnassa, voi liikkua sivuttain nyt sormella hipaisemalla eikä tarvi erikseen valita ylhäältä valikoista seuraavaa välilehteä. Mutta muuten aika pieniä muutoksia. Notificaatiobar on vähä solidi eikä läpinäkyvä enää.

Mutta kannattaako tuon takia rootata puhelin? Mun mielestä kannattaa, jos sulla ei takuuta oo enää jäljellä, koska rootin mukana tulee paljon muutakin kivaa 😉 Mutta jos nyt olet tyytyväinen puhelimeen eikä siitä mielestäsi puutu mitään merkittävää, niin en välttämättä menisi roottaamaan sitä, koska ICS on mielestäni lähes identtinen JB:n kanssa. 

Osallistu keskusteluun