Kysymys

Ilman Tv-lähetyksiä elämiseen alkaa tottua

  • 7 elokuu 2014
  • 1 kommentti
  • 369 katselukerrat

Ajat muuttuvat näköjään. Analogisten lähetysten aikaan oli hyvin erikoista, jos TV-lähetysten vastaanotto katkesi yli tunniksi. Nyt, kun talokeskuksestamme on kuumuudessa hyytynyt kanavien purkulaite ja olemme jo viikon saaneet nauttia ajoista ennen ASAa. Lisäksi kuudelta ihmiseltä meni kolmena päivänä tunteja hukkaan, kun jokainen taloyhtiössä yritti saada häiriöilmoitusta tehtyä, turhaan. Tiettävästi yksi henkilö onnistui ja asentaja on luvattu lähettää ehkä ensi viikolla.

Itse kävin kolmantena päivänä myymälässä asti, josta kyseistä ilmoitusta tosin ei pysty tekemään ja jossa väitettiin, ettei järjestelmässä ole mitään merkintää taloyhtiömme häiriöstä saati korjauslupauksista.

Alkaa muistutta erästä Asterix ja Obelix tarinaa byrokratiasta.

Ei onneksi ole ensimmäinen kerta. Sama rumba kesti useita viikkoja, kun taloyhtiömme välitysmedia vaihtui kuiduksi.

Varmaan arvaatte mitä suosittelen jokaiselle Viihdettä harkitsevalle. Ikäväkseni oma määräaikaisuus on juuri uusittu.

1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Laajoissa vioissa, kuten taloyhtiötä koskeva vika korjataan yleensä 5h sisällä ilmoituksesta. Täten ensiviikolle saapuva asentaja hiukan ihmetyttää. Ymmärrän jos Eltelillä on kiireitä, mutta luulisi ettei ihan näin paljon.

Vikailmoitusta voi olla hankala paikantaa, sillä ilmoittajalla ei välttämättä ole asiakkuutta meillä. Tällöin vikailmoitus löytyy tarkoilla ilmoittajan tiedoilla tai ilmoittajalle saapuneella vikailmoitus ID:llä. Vikailmoitusta ei välttämättä myöskään löydy viankorjauksen työjonoista jos toimeksianto oli annettu jo Eltelille, jolloin ilmoitus on jo siirretty heidän käsittelyyn. Toki tämäkin löytyy jos tuo aikaisemmin mainitsema ID on vain antaa.

Osallistu keskusteluun