Kysymys

iPad Air ja e-kirjan lataaminen

  • 3 heinäkuu 2014
  • 8 kommenttia
  • 11426 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 1 kommentti
Olen ostanut e-kirjan ja ladannutkin sen onnistuneesti tietokoneelleni. Lukeminen tietokoneelta ei kuitenkaan ole mielyttävää ja haluaisin lukea kirjan tablettilaitteelta. Valitettavasti en kuitenkaan saa kirjaa ladattua iPad Airiini, vaikka se kirjahyllyssä ostettuna näkyykin. Eli aina kun yritän ladata kirjan, päättyy lataaminen virheeseen, tätä on yritetty useita kertoja. Aiemmin käytössäni olleeseen iPad 2:een lataaminen onnistui ongelmitta.

8 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Onpas harmittava vaiva! :/

Onhan sinulla uusi Elisa Kirjan sovellus ladattuna iPad Airiin? Jos näin on, kannattaa sinun käydä vaihtamassa Adoben sivuilla Adobe ID:n salasana ja käydä päivittämässä uusi salasana myös Kirjan sovellukseen. Samalla sinun kannattaa tarkastaa, että sinulla on hyväksyttynä Adoben uudet käyttöehdot.
Adobe ID ei vaikuta Elisa-kirjan tiliini, eikä profiilissani ole mahdollista antaa uusia Adobe ID-tunnuksia, koska tilini on luotu ja kirja ladattu 16.5.2013 jälkeen. Elisan palstan mukaan "Elisa Kirja -palvelussa ei enää luoda 16.5.2013 jälkeen automaattisesti Adobe ID -tunnuksia". Käsittääkseni muussa tapauksessa kopiosuojaustunnuksina käytetään Elisa Kirja -palvelun käyttäjätunnuksia. Tuo virhe minkä saan, on "Download failed: Unexpected error (error code 8-10". Elisa-kirjasta uloskirjautuminen ja uudelleen sisään kirjautuminen ei vaikuta asiaan.
Käyttäjätaso 5
Hei jkf,

laitan tästä ongelmasta lisäkyselyä sinulle yksityisviestillä!
Käyttäjätaso 2
No joo,

Nuorena luin Yoko Tsuno sarjiksesta, että "Tuuli kantaa kaikki äänet, mutta toistaa vain oikeat". Syvallista, mutta pitaa paikkaansa ;)

Olen nahnyt taman saman bugin (8-10) jopa palstalla ja kyselin kerran asiaa. Sanoivat, etta ohjelmassa ei ole oikeasti mitaan vikaa, eika oikeastaan kirjassakaan, eika varsinkaan Adobessa, mutta kun kaikki laitetaan samaan paikkaan samaan aikaan, niin joskus kay talla tavalla.

Ongelma ei kuitenkaan ole "unexpected error", vaan ilmeisesti hyvinkin tunnettu. Pyydan kirjaamaan bugiraportin asiasta, etta jos voisivat korjata virheilmoituksen johonkin enemman auttavaan muotoon. Jos oikein ymmarsin, niin tavallinen kayttaja ei voi korjata tuota ilman yksityiskohtaisia ohjeita. Helposti tehtava kirjan ja/tai ohjelman poisto ja uudelleenasennus ei auta.

...ja kiitos kysymisesta! Jos ongelmakohdista ei kerrota, ei niita korjata. Mista tulikin mieleen, etta siirryn tasta nauttimaan auringonpaisteesta ja oljyan samalla pyoran kitisevat kettingit 🙂
Itselläni on sama ongelma kirjan lataamisen kanssa: Odottamaton virhe (virhekoodi 8-10).
Muut ostamani kirjat toimivat kyllä.
Oliko tämä jokin tunnettu ongelma ja miten sen saisi kierrettyä?
Itselleni vastaten: Adobe ID:n salasanan vaihtaminen auttoi.
Sama vika. Olen vaihtanut Adobe ID:n sekä ladattun iPADille elisa kirja appsin uusiksi. Mutta ei aukea.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Vaihdoitko siis ID:n kokonaan, vai salasanan? 🙂 Salasanan vaihto yleensä tepsii noihin vanhempiin kirjoihin jotka virheilevät. Pääsetkö kirjautumaan kirjaan nettiselaimella normaalisti?

Osallistu keskusteluun