Kysymys

iPhone 5s kuulokkeiden takuu vaihto

 • 22 lokakuu 2014
 • 9 kommenttia
 • 2933 katselukerrat

Moi!

Kävin elisan liikkeessä vaihtamassa rikkinäiset kuulokkeet uusiin takuuta vasten, mutta sain vanhan malliset kuulokkeet. Kuulokkeet jotka tulevat iphone 4 puhelimen mukana.

Kysyin että miksi näin ja sain vastauksen että niitä ei ole varastossa ja ei saa tilattua mistään uuden mallisia. Oman järkeni mukaan minun tulisi saada vastaavanlaiset takaisin.

Soitin asiasta apple tuki palveluun ja sieltä sanoivat kans, että tulisi saada ne uuden malliset kuulokkeet ja käskivät ottaa ekana teihin yhteyttä.

9 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • Olisiko sinulla mahdollisuutta käydä jossain toisesa myymälässä vaihtamassa kuulokkeet oikeanlaisiin? Jos siitä myymälästä, missä kävit, oli nämä kuulokkeet loppu, niin toisesta myymälästä saattaisi löytyä.
 • Ammattimies kirjoitti:
  @HerraHamsteri Olisiko sinulla mahdollisuutta käydä jossain toisesa myymälässä vaihtamassa kuulokkeet oikeanlaisiin? Jos siitä myymälästä, missä kävit, oli nämä kuulokkeet loppu, niin toisesta myymälästä saattaisi löytyä.
  Eikös se ole Elisan asia selvittää, mistä saa oikeat kuulokkeet?

  Asiakkaalla on varmaan parempaakin tekemistä, kuin käydä jonottelemassa eri myymälöissä. 😉
  Ei ole mahdollista ja innostusta lähtee metästämää niitä kuulokkeita. Jos lähtisinki niin rahaa menis siihen reissuu yhtä paljo mitä kuulokkeet maksaa kaupassa. Sanoivat myymälässä että ei heillä ikinä ole ollut tuollaisia kuulokkeita vain tän mallisia kuulokkeita.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • , valitettavasti Elisalla ei näitä irrallisia kuulokkeitakaan ole varastosta lähetettäväksi :(

  Laitteiden huoltoasioissa asiointi tapahtuu tosiaan Elisan myymälöiden kautta. Joten jos meillä sellaisia olisi tarjolla (tai tilattavaksi esim. Applelta), se tapahtuisi juurikin myymälästä tilaamalla.
 • Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Kuulokkeet myymälän kautta Optima Servicelle huoltoon. Mukaan tieto, että mistä laitteesta ovat (puhelimen IMEI-koodi) ja sitten vain odottelemaan, että uudet saapuvat huollosta myymälään ja noutamaan.
  Rikkinäiset kuulokkeet luovutin jo myymälään ja otin sentään ehjät ne vanhan malliset käyttöön ennen kuin saan tämän selvittyä. Mitä tässä nyt sitten pitäs tehä? Kyllä tuntuu kohta sille että tilaan uudet netistä enkä tuhlaa aikaa tähä söhellyksee.
  Kuinka kauan Applen kuulokkeissa on takuuta?
  Kunniamerkki +3
 • ? 12kk taitaapi olla. 🙂
 • Okei kiitos tiedosta

  Osallistu keskusteluun