Kysymys

Kappale jää kesken

 • 8 joulukuu 2015
 • 12 kommenttia
 • 1643 katselukerrat

Hei, sain lahjaksi eKirjan. Yritän kuunnella sitä Motorola puhelimella. Miksi ihmeessä kirjassa kappaleen viimeiset lauseet jäävät kuulumatta? Kirja on Kaisa Haatanen, Meikkipussin pohjalta.

12 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Täytyypä testailla tuota! Oletko kokeillut ilmeneekö ongelmaa millään toisella äänikirjalla?
Käyttäjätaso 1
Kappaleet jää kesken myös Sonyn Xperia -puhelimessa melkein missä kirjassa tahansa. Kappaleen lopun kuulee kyllä, kun kelaa taaksepäin. Olen poistanut ja päivittänyt sovellusta, sillä ei ole merkitystä. Samaa kappaletta myös tulee toistona vaihtelevalla taajuudella. Joka tapauksessa puhelinta on pidettävä käsillä näprättävänä kuullakseen kirjan sisällön ja vain kertaalleen. Nämä viat on tulleet viimeisen puolen vuoden sisällä. Olen ostanut äänikirjoja viiden vuoden ajan, ja kunnellut niitä eri laitteilla häiriöittä. Onko nyt kysymys väärästä laitteesta vai sovelluksen kehnoudesta?
Kunniamerkki +3
 • ? Ikävä kuulla! Kerrotko kuitenkin jonkin esimerkkikirjan, jonka kanssa näin on käynyt niin voidaan selvittää asiaa. 🙂
 • Käyttäjätaso 1
  Esim. Veera Niemisen Avioliittosimulaattori, hyppy ei kuitenkaan mielestäni ollut säännönmukaisesti jokaisessa kappaleessa. Siitä päättelin, että vika on omassa laitteessani. Mutta jos ihan samaa omituisuutta esiintyy myös muilla ja erimerkkisillä laitteilla, niin onko vika sittenkään minussa..
  Käyttäjätaso 5
  Kunniamerkki +1
  Moikka 
 • ? ja 
 • ?!

  Laitoin nyt antamanne tiedot eteenpäin ja ongelmaa tutkitaan. Toivottavasti syy selviää pian ja saadaan kirjat kuulumaan kunnolla. :)
 • Käyttäjätaso 1
  Onkohan tähän ongelmaan saatavissa korjausta. Se on kyllä tullut todistetuksi, ettei vika ole kirjasta riippuvainen, vaan esiintyy kutakuinkin kaikissa kirjoissa. Sen lisäksi, että kappaleiden loput jää kuulematta, jota en enää jaksa noteerata korjatakseni, jotkin kappaleet tai kappaleiden osat toistuvat yllättäen uudelleen. Jos oli juuri mielenkiintoinen kohta menossa, niin silloin on pysähdyttävä, riisuttava rukkaset ja kelailtava käsin. Ei kiva! :smileyangry:
  Käyttäjätaso 2
  Pahoittelut
 • ?, että asiaan ei ole vielä tullut selvyyttä. Katsotaan ehdottomasti asiaa tarkemmin! Lisäisitkö asiakasnumerosi profiiliisi ja laittaisitko minulle yksityisviestiä täällä Palstalla 🙂
 • Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • ? Me tutkaillaan tuota nyt uudemman kerran. Kiitos viestistä ja tietojen täydennyksestä. Kuittaillaan sulle nyt hieman nopeammin kuin aiemmin (joka oli siis ei koskaan). Pahoittelut vielä.
 • Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • ? Pahoitteluni sillä joudun nyt kysymään tarkennuksia tähän tapaukseen. Meillä on parilla eri sonyn mallilla äänikirjaongelmaa jotka on hyvin samanlaisia kuin sinulla. Tarvitsen tarkan kännykkämallin ja jos löytyy myös androidin versio numero niin sen ottaisin mieluusti vastaan. Tutkinnassa on ongelma ainakin Sony Xperia Z3 compact ja Z5 compact malleilla. Kyseessä on kehnoutta molempien osalta näillä tiedoilla. Kirja sovellukseen on tullut muutama päivä sitten uusi päivitys. Onko se ladattu tai kokeiltu onko vaikutusta toimintaan?
 • Käyttäjätaso 1
  Puhelimeni on Xperia Z3 Compact, Android 5.1.1. En ole tällä viikolla päivittänyt uutta versiota, joten en osaa sanoa sen vaikutuksesta asiaan ja ongelmallista vian toteamisessa tietysti on sen ilmeneminen satunnaisesti ja epäloogisesti. Päivitän nyt sovelluksen ja toivon parasta. Jos viasta ei pääse eroon kuin puhelinta vaihtamalla, Elisa tullee ystävällisesti vastaan uuden puhelimen hankintakustannuksissa. :smileycool:
  Käyttäjätaso 1
  Hei taas! Kappaleethan kuuluu nykyään loppuun saakka. Ja tulevat oikeassa järjestyksessä. Kiitos! 🙂 Mutta sen aiemman vian sijaan sain tämän äänen yhtäkkisen häipymisen lähes kuulumattomiin ilmoitusten tullessa. Vaan jospa siitäkin vielä selvittäisiin.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Tuo ongelma on myös selvityksessä. 🙂 Ilmoitellaan kyllä heti, kun saadaan lisätietoa tästä!

  Osallistu keskusteluun